:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 265
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Баскетболен национал остава в Италия и другия сезон

Калоян Иванов
Баскетболният национал Калоян Иванов е преподписал за още един сезон с настоящия си тим "Авелино", съобщи клубният сайт. "Много съм щастлив, че оставам още една година, Мотивиран съм за следващия сезон и очаквам с нетърпение да помогна на отбора да постигне целите си", е цитиран да казва варненецът за сайта.

Иванов премина в "Авелино" през декември миналата година, след като се раздели с украинския "Донецк". С фланелката на клуба от Серия А той направи средно по 12.7 точки и 9.3 борби на мач. Преди това той се подвизаваше в испанската АСВ Лига с отбора на "Аликанте".

След уреждането на въпроса около идния сезон Калоян Иванов, който заедно с близнака си Деян, е сред стълбовете в националния ни отбор, вече може да се съсредоточи само върху представянето на А тима в предварителните европейски квалификации. В момента селекцията на треньора Константин Папазов продължава подготовка във Варна, където в събота приема състава на Румъния. Победа в този мач ще осигури на нашите първото място в група А и продължаване на полуфиналите в квалификациите - срещу победителя от група С (един измежду тимовете на Австрия и Швейцария).
892
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД