:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 367
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Михайлов подписа и тръгна за Австрия

СНИМКА: hellasverona.it
Николай Михайлов се усмихва доволен при подписването на договора си с "Верона".
Вратарят на националния отбор Николай Михайлов подписа договор с "Верона" и веднага замина за Австрия, където новият му тим е на подготовка. Стражът парафира за 2 плюс 2 години и обяви, че първата му задача ще бъде да научи италиански, за да може да си комуникира със защитниците.

"Изкарах доста време в Холандия и трябваше да сменя обстановката - обясни Михайлов. - Не съм във форма, така че сега ще трябва бързо да наваксам с подготовката. Клубът ще ми осигури учител по италиански, за да мога да науча по-скоро езика."

Вратарят допълни, нещата се развиват точно по начина, по който ги е планирал, и "Верона" е поредната крачка напред в кариерата му. Михайлов допълни, че се надява съвсем скоро в тима да има още един българин - защитника на "Партизан" Иван Иванов.

"Говорих с Иван преди мача с "Лудогорец" и той ми каза, че вариантите пред него са два - "Базел" или "Верона". Поиска съвет и му казах, че мястото му е в Италия, тъй като тук първенството е много по-силно. Така че го чакам тук", каза стражът.

Във "Верона" Михайлов ще играе с №31, тъй като досегашният му номер - 13, с който се подвизаваше в "Твенте" и в националния тим, е зает.
993
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД