:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 312
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Пет варианта за съперник на "Лудогорец" в плейофите

Този път Господ бе с нас, радва се собственикът на шампионите
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Халфът на "Партизан" Никола Нинкович (вляво) скача в краката на Михаил Александров по време на реванша в Белград. След мача футболистът на "Лудогорец" възкликна: "Чувството е страхотно, влязохме в Европа!"
Доста сериозни съперници се изправят на пътя на "Лудогорец" в плейофа за влизане в Шампионската лига. Първенецът на България достигна до последния квалификационен кръг, след като победи с 1:0 като гост "Партизан" (Белград, Сър) и с общ резултат 3:1 продължава напред. Гола вкара Христо Златински от дузпа в 88-ата минута. Дори да не се класира за Шампионската лига, тимът от Разград вече си е осигурил участие в групите на Лига Европа, което означава евромачове поне до Нова година.

В плейофите "Лудогорец" ще бъде непоставен, като сред евентуалните му съперници са "Базел" (Швейц), "Стяуа" (Рум) и "Виктория" (Пилзен, Чех), които също стигнаха до тази фаза на надпреварата. Другите два варианта са "Селтик" (Шот) и "Динамо" (Загреб, Хър), които снощи играха мачовете си от III предварителен кръг. И двата тима имаха преднина от 1 гол пред съперниците си. Ако те не се класират, вместо тях сред поставените ще бъдат "Аустрия" (Виена) и "Легия" (Варшава).

"Вече сме в Европа, беше много тежко, но този път Господ бе с нас" - възкликна веднага след победата над "Партизан" собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев. - В един момент мислех, че ще изтървем мача. Сега трябва да си повярваме малко повече и да вдигнем нивото."

Според треньора на тима Стойчо Стоев успехът в Белград е победа не само на "Лудогорец", но и на целия български футбол. Специалистът бе категоричен, че отборът му е показал воля и характер, но призна, че е имало моменти, в които футболистите му са изпитвали доста трудности.

"Особено през първите 15 минути на втората част имахме много проблеми. Тогава съперникът ни пусна втори централен нападател и залагаха предимно на центрирания. Въпреки успеха не бива да се заблуждаваме, тъй като ни предстои още много работа", каза Стоев.

Героят Христо Златински пък допълни, че това е била най-трудната дузпа в кариерата му. Халфът посвети попадението на дъщеричката си и се закани, че със съотборниците си ще направят всичко възможно, за да влязат в Шампионската лига.
16
1942
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
16
 Видими 
07 Август 2013 19:26
Браво на Лудогорец.
07 Август 2013 19:55
Напълно преодолими отбори стига Лудогорец да повторят играта си от домакинските мачове със Слован и Партизан.
Единствено Селтик и донякъде Виктория (Пилзен) ме притесняват
07 Август 2013 19:58
Единствено Базел и Стяуа са непреодолими. Всички останали са на кантар.
07 Август 2013 20:26
Преодолим е този който си успял да отстраниш. Всякакви сметки преди чопа, по-добре да ни се паднат тези а не онези са правене на излишна пушилка.
07 Август 2013 20:33
До тук свършиха много добра работа момчетата в зелени екипи. Сега спокойствие и успех по-нататък защото няма непреодолим съперник.
07 Август 2013 20:39
Късмета на Лудогорец ,сега да споходи и Ботев!
07 Август 2013 20:43
Атанас Димитров
07 Авг 2013 19:55


Наско, Базел е напълно непреодолим отбор, а си го пропуснал

Иначе, успех на Луноходец
07 Август 2013 20:52
Тук споделям мнението на Докич. Аз залагам , че ще им се падне Динамо загреб
08 Август 2013 02:40
Голямо браво на Лудогорец. В крайна с/ка доказаха, че са заслуженият шампион.Апетитът идва с яденето, успех и по-нататък.
08 Август 2013 09:21
От отбор, дето не му давахте всички шанс срещу Слован, сега го направихте тим, който можел само да се страхува от Базел или еди кой си. Дет се вика по цесекарски - зиро реализъм.

Аз мисля, че нямат голям шанс с оглед датите на концерта на Уолтърс на В. Левски и очертаващото се задължителното първо домакинство, в София. Въпреки че Букурещ май ще им по-близо отколкото София.
08 Август 2013 10:03
Ако беше някой от "грандовете", а не Лудугорец, бас държа, че щяха да разчистят националния стадион за мача.
08 Август 2013 10:10
Ти смятай кви аудиофенове имаме и в кой век живеят щом има търсене за хора като Уолтърс и освен това пълнят националния стадион. 30 год изоставане, и ги четкам. Има толкова модерни рок банди. Един приятел ходи да гледа Скорпионс в Токио - каза в нещо като мазе или клек-шоп, да си гоо представите, за пред не повече от 100 души, в България нямам спомен в София колко са били , ама да речем на Академик е имало поне 10,000.

А иначе Лудогорец са си гранд откъдето и да го погледнеш. ЦСКА в момента са гранд-папка пълна с акции. Левски са гранд на директори само.
08 Август 2013 10:10
Най-кофти оъ тия отбори определено е Базел. Доста неприятен отбор. Селтик са кат Партизан. Стара слава. Другите са напълно преодолими...

08 Август 2013 10:13
Стара, стара, колко да е стара. Само преди 5 месеца играха 1/8 за ШЛ. И‌ преди около година биха Барса.
08 Август 2013 10:49
Пожелавам на Ст. Стоев от стадион "Огоста" в Монтана да стигне до Сантияго Бернабеу. И аз смятам, че Селтик, Базел и Стяуа са "късата клечка" в жребия, но пък щом си стигнал до тук трябва да се бориш и късмет на зелените
08 Август 2013 14:00
Какъв късмет им пожелавате, защо късмет?
Трябва да бият и отстранят този срещу когото се изправят.
И на никакъв късмет да не разчитат.
Що за логика - да се разчита не на игра, а на късмет?!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД