:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 347
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Полицията арестува и пусна двама варненски данъчни

Двама варненски данъчни служители бяха задържани, а след това пуснати на свобода след акция на полицията и районната прокуратурата. Те са инспектори по приходите, извършващи оперативен контрол. Според прокуратурата двамата са съставяли протоколи от проверки с невярно съдържание. С. Н. и С. Й., на 45 и 33 години, са привлечени като обвиняеми за съставяне на документ с невярно съдържание. Престъплението предвижда затвор до 5 години, както и възможност съдът да забрани на виновните да заемат държавна или обществена длъжност. Прокуратурата не внесе искане за постоянно задържане под стража и данъчните престояха само 24 часа в ареста.

Екшънът съвпадна със слух в местния клон на Агенцията по приходите, че териториалният директор Светлан Петков е в централата на агенцията в София, като предстои смяната му. Той бе назначен при идването на ГЕРБ на власт. "Към момента няма такава информация", заяви Росен Бъчваров, директор на отдела по комуникации към НАП. Той отказа да коментира и арестите.

В средата на март бе арестуван шефът на отдел "Събиране" към НАП-Варна Мирослав Нонев, както и две служителки, негови подчинени. Съмненията срещу тях бяха, че помагат на фирми да укриват задължения. Тримата бяха уволнени, а разследването по този случай все още тече.
1
1788
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
08 Август 2013 09:09
Варна да се разтури и да се сформира отново. Но преди това ЦУ и София трябва да се изринат !
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД