:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО



Бившият директор на агенция "Митници" Емил Димитров



- Ревизоро става главен секретар на областна администрация в Плевен. Назначението му е по лична покана на губернатора Илиян Йончев, уточниха от местната администрация. По времето на кабинета "Сакскобургготски" Димитров оглавяваше митниците в продължение на 6 месеца от края на 2001 до началото на 2002 г. Известен е с медийните си изяви за състоянието на митниците, контрабандата и схемите за отклоняване на акцизи и ДДС.



Дъщерята на члена на НС на БСП Нора Ананиева - Ана Ананиева,



е назначена за зам.-председател на Държавната агенция за закрила на детето със заповед на премиера. Това обяви началничката й Ева Жечева пред Нова тв, запитана дали сама е избрала заместничката си и с какви мотиви, тъй като Ананиева няма опит в работата с деца. Според Жечева Ананиева е назначена по идентичен начин, както и уволненият председател Калин Каменов, който е кадър на ГЕРБ. Самият Каменов обаче твърди, че е жертва на политическа чистка.



ГЕРБ предлага да се изгради мемориал



на терористичната дейност на БКП и жертвите на комунизма в България. Според проекта мястото на мемориалния комплекс е в пространството около НДК. От партията ще представят идеята пред кмета на града, главния архитект и своите представители в Столичния общински съвет. Идеята за новия мемориал е на Съюза на репресираните от комунистическия режим в България, съобщиха от партията на Бойко Борисов.
1058
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД