:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 57
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Локо" (Сф)

подписа договор за 2+1 сезон с френския атакуващ халф Гаел Нлундулу, който преди дни прекрати договора си с "Черноморец-Бургас". Проби при "железничарите" продължават още един французин, както и японски футболист, чийто имена не разкриват от клуба.



"Берое"

се раздели с португалеца Алберто Лоузейро, който ще се възстановява до края на сезона от скъсване на коленни връзки. През лятото на 2014 г. клубът запази възможността отново да наеме халфа, ако е готов за игра.



"Локо" (Пд)

ще разтрогне по взаимно съгласие контракта с халфа Тодор Тимонов. Той е отстранен от отбора по решение на треньора Александър Станков и ще си търси нов отбор.



"Нефтохимик"

беше наказан от БФС да играе едно домакинство на неутрален терен заради допускането на боя между агитката на тима и тази на "Локо" (Пд) в мача от 6-ия кръг на А група в петък. Така бургазлии ще посрещнат най-вероятно в Сливен тима на "Черно море" на 14 септември в двубой от 8-ия кръг. А заради сблъсъците "Локо" (Пд) ще трябва да играе пред празни трибуни домакинството срещу "Локо" (Сф) от 7-ия кръг на 2 септември.



Тренировки

с "Черно море" поднови защитникът Росен Колев, след като клубът отказа да му прекрати договора. В заниманията вече се включиха пълноценно капитанът Георги Илиев, Даниел Георгиев и Тодор Паланков, които лекуваха травми.
823
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД