:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 358
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" започна ударна селекция

"Сините" подписаха с двама бивши свои играчи и взеха французин на проби
СНИМКА: LEVSKI.BG
Треньорът на "Левски" Славиша Йоканович (вдясно) разяснява на Вилфред Далма къде да застане по време на първото занимание на французина от пробния му период при "сините".


Срещата между собственика на "Левски" Тодор Батков и спортно-техническия директор на клуба Наско Сираков заради селекцията даде незабавен резултат. Вчера "сините" подписаха с двама футболисти и взеха на проби трети.

Новите попълнения в тима на Славиша Йоканович всъщност са минали през "Герена". Националът Димитър Макриев се завърна в клуба, чийто юноша е всъщност. Нападателят сега е свободен агент, след като за последно игра в "Ашдод". За израелския тим Макриев (29 г.) има 133 мача и 53 гола. Таранът, който премина и през "Интер" (Ит), подписа договор с "Левски" за 1+1 години. До неговото привличане се стигна след раздялата с другите двама централни нападатели - Базил де Карвальо бе продаден, а Жоао Силва - освободен.

Малко преди Макриев на "Герена" пристигна и друг бивш играч на тима - Мирослав Иванов (32 г.). Той също е свободен агент, след като разтрогна договора си с "Лудогорец". Халфът имаше оферта от "Локомотив" (Сф), но предпочете да играе в клуба, с който стана 3 пъти шампион на България. Известният като шуменския Деко футболист е най-титулуваният в А група в момента, тъй като е ставал и 2 пъти шампион с "Лудогорец". Иванов подписа договор с "Левски" за 2 г.

На проби пък пристигна французинът Вилфред Далма, който ще се опита да убеди треньора Йоканович в качествата си. Французинът е на 31 г. и играе като атакуващ халф. В кариерата си той е преминал през отбори като "Олимпик" (М), "Нант", "Сантандер", "Стандарт" (Лиеж) и "Брюж", но за последно е бил в турската втора лига. Вилфред е брат на бившия френски младежки национал Стефан Далма.

Селекцията в "Левски" може да продължи и в обратна посока. Изданието footmerkato твърди, че френският "Нант" иска да привлече халфа на "сините" Владимир Гаджев (26 г.). Националът е бил предложен и на още един френски тим. Според информацията "Левски" е готов да се раздели с Гаджев срещу 800 000 евро.
159
1752
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
159
 Видими 
28 Август 2013 19:47
ебати селекцията!

Миро се радвахме, като напусна . . . сега се радваме, че идва . . . и то, когато е почти приключил с футбола . . .
Макриев е лайно и предател! Когато наистина имахме нужда от него, на два пъти ни избяга!!! сега явно е точно за нас . . .

да чуем и Йока, да не би, като искаше 8 играча и му докараха Милийката, той каза, че му трябвали още 9

баткова и насеракова селекция!!!

интересно последния, скоро не е писал във фацебука!
28 Август 2013 19:48
Добро ниво за Б(не сектор, а група!)
Смяна "кон за кокошка"! И начело със слабиша идва светло бъдеще!
28 Август 2013 20:05
Макриев е предател!
От морална гледна точка няма място в отбора.
Иванов...Не го използваха навремето, сега се сетили...
А бившият бот, който замразяваше всеки, позволил си да има различно мнение от ника му, сега пак раздава морал???
Наглост!
-------------
Сайтът на Генек
28 Август 2013 20:05
Докато направят "ударната селекция" ще стане време за "зимния трансферен прозорец"

САМО ЛЕВСКИ !
28 Август 2013 20:12
Истинско "подмладяване" и градеж на отбор с "перспектива"
Честито
28 Август 2013 20:13
Нелепости! Битовизъм на "майсторския" футболен пазар...Ама къде не е тъй? Ако си средна класа поне, ще си купиш луканка, а не "камчия" и "народен".
А "Левски" видимо се отдалечава от "средната класа", там сега е Домусчиев...
28 Август 2013 20:16
Юношите!
28 Август 2013 20:25
Няма как да сме доволни от т.н. "селекция" на пожар и то от свободни агенти за които никой сериозен отбор не би и си помислил. Отделно, принципен противник съм на т.н. от мен "повръщанки". Особено за Макриев. Спомням си каква олелия беше и тука във форума, тогава дебютирах и какви бъзици и подигравки заслужени при това отнесохме при транзитирането през градинката и отиването в не знам кой отбор на Интер Милано на "новият Гунди". И двамата практически са свършили за голям футбол. Искрено ще се радвам да ме опровергаят. За това не мога и да им кажа дежурното, независимо, че са българи, "Добре завърнали се на Герена".
С две думи се опитват да замажат очите на Йока. Отчита се дейност чрез намаляване на исканите 9. Колко ще успеят ще се разбере много скоро. Още на пресконференцията преди гостуването в долината на царството на дините.
28 Август 2013 20:41
Тука няма да се съглася с критичността на колегите. Много добри трансферни попадения И мисля че резултатите ще се видят още на следващия мач. Макриев, като футболни качества, е значително по-добър от Гонзо например, за което и говори бърза съпоставка на кариерите на двамата в чужбина, Гонзо с горе-долу нула гола и Макриев със стотина ; Деко е по-добър от Рамос. И двамата са с огромен опит и самочувствие - последното е, което липсва на Левски в момента; Едно време Насо така беше наел Михтарски, след края на кариерата му, за един единствен мач - с литекс - Михтара дойде, вкара май хеттрик, бихме ги с 4:3 и си замина. Същата работа и сега. Тия 2-мата ще играят на върха на възможностите си - а те са доста големи, още на мача с Любимец, няма да имат никаква нужда от адаптация. Още на следващия мач ще се разбере дали съм прав, но, за мене, буквално гениални ходове. Точно това чаках от Насо. За мене привличането им е знак, че титлата ще се гони още този сезон. Да видим...
28 Август 2013 20:43
Да припомня още веднъж, че Жо искаше от гонгаджията Стефчо Стоянов да му ходатайства пред Батокв да играе за Левски поне до 30 години.
А и на Гара хич не му се тръгваше. Но спри сърце.
Натисни тук
28 Август 2013 20:43
Как е Ударната селекцията, удАрената селекцията как е? А юношите как са, как са юношите. Наско да не е спрял Вутов и да го е уговарял с Батков да не ходи да рита за България
Натисни тук

Докич, закъснявам с отговора на въпроса ти, но за съжаление няма кой да ми плаща за да стоя във форума по цял ден.
Не отговарям за заплатите на служителите, които трябваше да се изплащат от титан, а и гърнето е заето с побоя на щерката на Фатих, така че няма време да ми оотговори и да ти предам отговора му.
28 Август 2013 21:10
Dokich28 Август 2013 20:43

Да припомня още веднъж, че Жо искаше от гонгаджията Стефчо Стоянов да му ходатайства пред Батокв да играе за Левски поне до 30 години.
А и на Гара хич не му се тръгваше. Но спри сърце.

Докич,
ама ти наивен ли си та вярваш на жълти вести? И двамата са с професионални договори,тоест играят за пари. И няма да искат да отидат в отбори в които ще получават 10-15 ПЪТИ по-висока заработка. Охлюви да бяха като узнаят това ще запълзят до там. А какво са казали ... ами това са стандартни изказвания да топлят наивни фенове.
Иначе за трансферите - не знам от колко време насам за пръв път съм съгласен с Редник напълно.
28 Август 2013 21:13
statistic28 Август 2013 20:43

Как е Ударната селекцията, удАрената селекцията как е? А юношите как са, как са юношите.

Стати за тях питй Докич. От десетината трениращи с мъжете само двама могат от 3 паса два да са точни.Другото е надажди ...
28 Август 2013 21:17
tvirem, кога ше пием по едно?
28 Август 2013 21:33
Rednik South
28 Август 2013 20:41

Това, което изразяваш като надежда с новите попълнения е съвсем реално и го споделя.
Реюервите ми са, че не се залага за бъдещето с по-перспективни момчета, подобно на испанския защитник.
След една година и Макриев и Деко, ако минем на по-друго ниво, няма да могат да са друго, освен резерви.
Но за момента и аз съм с очакване да дръпнем от кризата с тяхна помощ
28 Август 2013 21:35
tvirem,

Ами аз Докич-а питам, а той ни препраща към измислени статии от "доброжелателни" журналисти, които не смеят и името да си оставят.
28 Август 2013 21:43
Така е, Драгой, и аз така мисля, затова беше уточнението, че с такъв тип трансфери явно ще гоним титлата още тази година и ще търсят резултат буквално в следващия мач. Но, да видим дали ще стане както са я намислили? Но, да знаеш, тоя тип ходове показват, че в Левски вече се мисли, дали е Сираков, дали Тонев, дали Йовов или Йоканович е зад тия трансфери, за мене като левскар няма значение, но се вижда мислене тоя път. Кото не може с пари, трябва с акъл. То беше безумие до сега, и не, не съм съгласен с ФЕН за евтините трансфери, то не бяха силви, то не бяха рамоси, или оня от словакия дето докато му запомня името и замина - десетки са. Ама то като с неволята - като свършиха парите, и сега ще викат неволята, а пък може и да потръгне.
28 Август 2013 21:56
Драго,освен днешните пресни Миро и Макриев има само още един на години - Пелето. Всички други са от 20 до 27 годишни,че и по-млади от 20 годишните. Ако това не е перспективен състав,здраве да му кажем.
28 Август 2013 21:57
Анти,когато се уговорим,щом си близко до стадиона.
28 Август 2013 22:16
Да обясня за н-ти път щото вече на себе си омръзнах. Това Юношите! с което почвам повече от година стартовият си постинг за броя го пиша единствено като протест срещу начина по който се управлява ПФК Левски АД. Сега, ясен ли съм или да викам лицето Атлети да вади моливите и чертежите.
Стати, донбалонците нито ги чета, нито още по-малко ги коментирам. Ако имаш ИЗпредвид, че няма повикани на младежка възраст от Мадански, това инфо присъства абсолютно във всички спортни сайтове. Така е преценил, така е решил и не е погрешил.
Благодаря ти за отговорите на поставените от мен вчера въпроси. Когато-тогава.
28 Август 2013 22:24
Редник, колко ми се иска да си прав, ама надали. Наистина, много скоро ще се разбере на кого ще се сбъднат прогнозите. Но първо за мача в село Любимец. Него трябва да го вземе дори девическата формация на сините. Само с името си.
Не виждам как Деко и Макриев ще заиграят силно. При положение, че отдавна са излезли от съзтезателен цикъл. Последната година, нито на единият, нито на другият няма да остави диря в кариерата им с нещо значително постигнато от тях. За титлата на Лудогорец приносът на МИ е минимален. Колкото до Макриев ни се чуваше, ни се виждаше. Не помня вече и къде се водеше на щат. Смятайте, че габровският Деко беше готов да заиграе за една бройка в борещият се трета поредна година да не изпадне софийски Локомотив, а Макриев се размина с твърдият аутсайдер Пирин Гоце Делчев. Както и да е. Дано, дано съм в погрешка.
28 Август 2013 22:34

Спортният директор на "Левски" Наско Сираков призна, че тимът е безпомощен на терена и затова се прави толкова мащабна селекция, която ще продължи и занапред. Днес "сините" подписаха с Димитър Макриев и Мирослав Иванов, а на проби дойде французина Вилфред Далма.

„Доволен съм от привличането на Мирослав Иванов и Димитър Макриев. Имаме нужда от опитни и сериозни футболисти като тях и на други позиции. Така че в никакъв случай не смятам, че с тези два трансфера сме направили нещо специално. Смятам, че усилваме мощта си в офанзивен план, но пак казвам, трябва да го направим и в останалите линии. Съответно селекцията при нас съвсем не е приключила. След мача с Черно море се чуха оценки, че сме зле в атака. Но аз мисля, че сме безпомощни и в останалите линии. Затова правим и тези трансфери”, каза Сираков пред "Лайвспорт".

„Със сигурност търсим хора в дясната зона – и десен защитник и краен нападател. Водим разговори, надявам се скоро да се стигне до привличането на такива попълнения. Не искам да разкривам нищо повече, преди да са подписали с "Левски". Вилфред Далма ще го видим в какво състояние е, играч със сериозна визитка. Знам какъв футболист беше преди 4-5 години, искам сега да го видя в какво състояние е. Имаме време да преценим до края на седмицата.

Очаквайте още нови по всяко време. Не си правя никакви сметки без кръчмар. Ще привлека толкова футболисти, колкото съм убеден, че ще вдигнат класата на "Левски". Колко ще са зависи от това какво има на пазара и как се представят тези, които за момента са в отбора. Когато преценя, че някой от тях не си върши работата както трябва и не дава всичко от себе си, ще се разделя с него без никакви сантименти”, допълни директорът на "Левски".
28 Август 2013 22:39
То и аз се обърквам за н-ти път. Вече не мога да разбера има ли някой левскар да подкрепя отбора заради отбора? Или само се именуваме левскари и критикуваме всичко,от собственика до резервните футболисти,че и новопривлечените. Ами като сме такива,дали сме левскари?
Наистина вече нищо не разбирам! На чорбарите всичко външно им пречи. На нас левскарите обратно,всичко вътрешно ни пречи. Че да се съберем в едно и от двете шизофренни публика дано стане една излекувана и нормална ...
28 Август 2013 22:43
Твирем, и аз така. Направо не знам, изгубих се измежду постингите на колегите, поради което, да цитирам Докич, до мача с Любимец, който съм убеден, че ще вземем. И даже след последните събития съм убеден, че не сме без шанс за титла. Добре дошли на Макриев и Миро Иванов и да ги почват още от следващия мач.
28 Август 2013 23:01
Rednik South 28 Август 2013 22:43
И даже след последните събития съм убеден, че не сме без шанс за титла.

Тука мълчим! Да се назобиш тежко и да изригнеш ! Това не е просто шруумс! Това е некакъв богат коктеил! Баси магьосника!
28 Август 2013 23:13
Редник Южен, нещо като синята Тънка Лайстна ли се явява????
28 Август 2013 23:37
Гледам, днес цял ден пак се налива от пусто в празно т.е. не знам как е, ама не е и така! Не съм аз този, който ще да давам акъл на Сираков и Йоканович.
Искрено се надявам, че знаят какво правят и им желая успех! Съжалявам само, че живея на 450 км от София и не мога да отида на стадиона да подкрепя любимия отбор в труден момент като този. Само ЛЕВСКИ !

28 Август 2013 23:40
Тъжна вечер за целия левсарски европейски футбол... тъкмо бяха започнали да си ближат евро-раните, че казахстански отбор ще отстрани "Селтик" (и по подуянската изкривена логика да доказват, че всъщност "Левски" не е бил анално изнасилен по брутално-унизителен начин за пореден път), то пък "Шахтьор" (Караганда) взе че отпадна.
Я, един поздрав от мен за повдигане на левскарското настроение: http://www.youtube.com/watch?v=plbYLfrAUlQ
28 Август 2013 23:53
Казуса28 Август 2013 23:40

Тъжна вечер за целия левсарски европейски футбол... тъкмо бяха започнали да си ближат евро-раните, че казахстански отбор ще отстрани "Селтик" (и по подуянската изкривена логика да доказват, че всъщност "Левски" не е бил анално изнасилен по брутално-унизителен начин за пореден път), то пък "Шахтьор" (Караганда) взе че отпадна.

От където и да започне четенето на този постиг,направо крещи - сравни ме!
Много прилича на писанията от един пловдивски канар. Ако Казуса беше употребил и думата "свинктер",щеше да е досущ Бай Желязко кога се разлигави.Но да не се отвличам толкова,това го е написал юрист,човек който с работата си цели да правораздава и възпитава. Ще стигнем далече,далече,чак зад кривата круша ...
29 Август 2013 00:01
овек който с работата си цели да правораздава и възпитава.

Е, чак пък да възпитавам... ако не се лъжа, целевата науката се води педагогика.
Иначе и за правораздаването, за съжаление, ще трябва да те апострофирам. В случая се изявявам преди всичко в сферата на тълкуването и на нормотворчеството ... макар и все още скромно.
29 Август 2013 00:02
Твериме, не си прав! Това е патент на Насо ануса, когато си изу шортите в муцуните на рогатите лепилари! Той си изтупани сфинктера в изциклените им погледи! А ти по-добре ми кажи, защо гърлото на бутилката е винаги в средата? толкоз години учиш тоя занаят, срамота е, ако не знаеш отговора!
29 Август 2013 00:08
Аз ще ти кажа,че ти си се преучил за шишето. Така или иначе,от ляво,от дясно и от зад погледнато,гърлото на шишето винаги е отгоре.Кгато е пълно де ...
29 Август 2013 00:12
В случая се изявявам преди всичко в сферата на тълкуването и на нормотворчеството ... макар и все още скромно.

Това е добре и ще те помоля: погледнато от този ракурс, дефинирай (обясни) що е то фен,привърженик?
29 Август 2013 00:16
Аз съм стигнал до извода, може и да съм в погрешка като чета някои мнения тази вечер, че за разлика от нашите славни опоненти, тука не включвам безумните драсканици на пмт и поддакващите му чорбари, те не заслужават и едно междуметие, че левскарите сме на принципа открито да си казваме нещата кой както ги разбира. С риск да изпадаме в положения, "свой сред чужд и чужд сред свои". Знам едно. На Батков съм му отсвирил доверието от казанската афера когато сам се нарече Иванушка дурачок. За Наско Сираков не съм забравил какви мнения ръсеше доскоро докато беше отбит от хранилката на Герена на стената на фейсбука си. Доверие трудно се изгражда и лесно се губи. Така ги виждам нещата, така ги споделям.
И въпреки всичко както Драгой и Редник по различни поводи са писали, вярвам в титлата . Ирационално предчувствие. Нищо повече. Засега.
Само ЛЕВСКИ, обичаме те!



29 Август 2013 00:20
tvirem 29 Август 2013 00:08 Така или иначе,от ляво,от дясно и от зад погледнато,гърлото на шишето винаги е отгоре.Кгато е пълно де ...
Знаех си, че си пророк на тоя занаят!
29 Август 2013 00:23
Много лесно е да "отсвириш" на думи Батков, трудното идва, когато трябва да покажеш, че имаш топки открито да му се противопоставиш, така както направиха привържениците на ЦСКА с титан.
29 Август 2013 00:27
...вярвам в титлата . Ирационално предчувствие...

Момчето, което говори с МеВеРе-то на някакъв странен език....
29 Август 2013 00:31
когато трябва да покажеш, че имаш топки открито да му се противопоставиш, така както направиха привържениците на ЦСКА с титан.

Аааа, Лайсна! Твърде много искаш от боец на "тихия фронт", доносчик както казват по народно му
29 Август 2013 00:32
Левскарите ни надуха главата, че титлите не ги интересуват, но час по час припяват, че вярват в титлата, кой на 100%, кой на 72%. как да разбирам туй противоречие?
29 Август 2013 00:40
Защо да ги интересуват титлите? Тебе интересува ли те квадратурата на нужника на Цоло? Чужда собственост! Какво да се заглеждат натам
29 Август 2013 00:50
вярвам в титлата

На теория не сме загубили нищо от възможността да достигнем до нея. На практика зависи много от работата по селекцията на Сираков. Аз също имам мнение за Батков,още повече,че за разлика ат множеството форумци съм го виждал и в обикновенна среда,без помпозност,камери,микрофони,в обикновен разговор. Но трябва ли да афиширам и непрекъснато повтарям моето субективно мнение пред обществото? Едва ли някой може да ме тури за и сираковист. Но сега те управляват отбора на който съм привърженик и не мога да го променя това. Това означава ли,че трябва и аз да кадрувам (макър и виртуално),да правя нещо което даже не ми е позволено?
А колкото до това - "свой сред чужди и чужд сред свои", едва ли си се изправял повече от мен срещу съмишленици. Във футбола са ме учили професионалисти и като игра и като теория. Играта,целта на която е победа ме научи да имам принципи и да ги защитавам.Затова пиша това онова за футбол и сегиз-тогаз за неща от общата култура,но никога не ви уча на правопис и не поставям въпрос за правилно и неправилно построено изречение. Защото тук сме с разговорен език,а не официален документ в който и запетйката има значение.
Та те така,Докич.
29 Август 2013 00:50
Казуса
2013-08-28 23:40:22

Цуревчетата от рано са захванали любимите си теми за "изнасилвания", "анални" и пр. привличащи ги работи. Дерзайте момчета, все някога ще ви огрее
А, и вземете обяснете на лайсната, че пернишките гърнета подаряваха цецето на който я пожелае. Но дори и Стоичков не я пожела (първо я взе, но после се усети, че е в ролята на ихтимански циганин, и я върна). Щото той още си мисли, че е изгонил "Титан" от градинката
29 Август 2013 01:02
Аз друго ще попитам Лайсната:
Щом като е толкова деен в тази работа и ревностен привърженик,нека първо да опише точно къде се намира музея на спортната слава на ЦСКА. И второ на кое място в залата е поставено решението за създаването на ЦСКА? Това на практика е акта за раждане на ЦСКА.
29 Август 2013 01:14
Твериме, има нещо , което никак не ми е ясно при вас! Взривихте си стадиона, а сега се говори, че няма пари за селекция и се освободиха няколко по същите причини. Ако няма пари, кое беше приоритетно- отбора или строителството? Това наистина( според мен) беше свирепа глупост!
29 Август 2013 07:17
Гледам четиридесет и кусур мнения и си мисля разнищили са я бурната селекция отвсякъде, а то пак помиярчетата са се вихрили основно. Интересно, че напоследък предпочитат повече по тъмни доби да се явяват.

За вчерашните попълнения и аз съм по-скоро песимист макар и не толкова краен като арчи. Разбирам логиката на редника, но ми се струва, че се е поддал повече на ентусиазма и представя желаното за действително. Карата правилно е посочил, че и Иванов и Макриев не са играли почти от година. И двамата се надяваха на трансфери в чужбина, които така и не се получиха. Общо взето получава се отново историята с Йорданов, който беше освободен от "Локомотив", защото "нямал класа" за отбора, а ние веднага го прибрахме.

От друга страна, опита който имат и двамата наистина би трябвало да им помогне да се адаптират по-бързо, а определено за мача с "Любимец" и това е достатъчно, защото "Любимец", колкото и да изглежда като изненадата на сезона досега, не прави нищо по-различно от "Черно море" или "Берое" да речем, а именно да се прани със 7-8 човека и да разчита на контри. И тук Макриев и Иванов могат да помогнат, защото се видя, че досега "Левски" страда срещу такива отбори и не може да ги победи. В такива мачове е важно да имаш човек, който да вкара поне едно положение от три, да може да ипълни фаул или корнер добре. Освен това идването на Макриев може да смъкне малко напрежението от Генков, който сега изглежда доста изнервен, защото общо взето се разчита само на него, и това му пречи донякъде да покаже всичко, което може.

Иначе на фундаменталния въпрос - кой е по-левскар - тези, които подкрепят винаги отбора и аплодират всяко решение на ръководството независимо какво е то или тези, които намират кусусри - аз поне си мисля, че отговора е един - всички. Светът е шарен, хората са различни и имат различни мнения и това е. Не може всеки винаги да е съгласен с всички останали, а и не бива. "Левски" има много привърженици, така че е нормално сред тях да има всякакви хора. Някои може и да не ни харесват, но това не означава, че трябва да им забраним да бъдат и те левскари или пък непременно да ги накараме да мислят като нас. Аз например, не съм очарован, че новият Иниеста е поддръжник на "Левски", но няма да тръгна да пиша на стената му, че няма право да е такъв. От друга страна, моето мнение е, че Батков е вреден за "Левски" и нанесе много щети на отбора и като състояние и като имидж и мисля, че мога да изразявам това си мнение свободно без непременно да ми скачат и обясняват, че не съм никакъв левскар заради това.

Иначе шанс за титла и аз мисля, че има, и то не малък. Просто не бива да се поставя като цел на всяка цена.
29 Август 2013 07:27
Официално: Мамати Саибе парафира с ЦСКА

29 Август 2013 07:30
Има(ше)‌ една игра Championship Manager, където играчът става мениджър на отбор и се опитва да води мачове, прави траснфери и организира тренировки. Освен всичко играта бе интересна с това, че ако почнеш в долните дивизии нямаш никакъв бЮджет за трансфери, а трябва да чакаш почти до края на траснферния прозорец, за да може да направиш траснфери - на свободни агенти. И колкото по-ниска дивизията, толкова по-малък шанс за сериозен играч да бъде привлечен.

Всякакви прилика с действителни български отбори и играчи е случайна и не е търсена умишлено.
29 Август 2013 07:30
Гъ...... ех, хуморът ти те издава.

Мамати Саибе


Това прилича на оня лаф -

Аз, бате, искам ти да съм добре, мене майка си да е**ш.
29 Август 2013 07:47
Тоя не е лош играч! Натисни тук
29 Август 2013 07:48
Гъ...... ех, хуморът ти те издава.

Аз не се крия! (IP-та бол и акаунти също) За няма нищо ме мушнаха във фризера!
Заради доктора с квадратната глава! За който писах, че като малък се е возил в каросерията на "молотовка" увит в шушляково яке!
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД