:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 339
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Снимка: БГНЕС
150 метра широка, 12 метра висока – общо 6000 кв.м. Това е големината на сцената за дългоочакваното шоу на Роджър Уотърс – The WALL. 300 работници сглобяват стената, която бе докарана на стадион "Васил Левски" със 150 тира. "Такова съоръжение не е идвало в България – нито като мащаб, нито като ефект, медийна система, звук, светлини", подчертаха от "София Мюзик Ентърпрайсис".
20
2289
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
20
 Видими 
28 Август 2013 21:10
Ало, редакцията -- 12x150 = 1800 m2. Ще има ли реакция?
28 Август 2013 23:01
ти си сметнал площта, а редакцията гони някаква "големина". явно големината е по-голямшка, ама не е площ. при 3,33м височина би се получил обем, ама като как го мерят в кв.м?
28 Август 2013 23:51
Поостарял чичко се разхожда 2 часа по сцената без баса си, ръкомаха и се изживява като цялата банда. За пари ли, за много ще е...
29 Август 2013 01:47
ВицеКралят май е български ник на Джъстин Бибър, или поне някой негов почитател с еквивалентна празнина на горния етаж.
Когато нямаш с какво да изпъкнеш като свински мъде в аптека - обикновено псуванието върши работа. За псувателя, разбира се. Другите се смеят и цъкат съжалително..
Едно време пълното бездарие с вносното пе'ерунгелско име "денис" (умишлено с малка буква) от (Р)Ахат сравни Бон Джови с "Кичка Бодурова на рокендрола". С цялото ми уважение към Кичка (не коментирам музикалните й способности) - горното кафявосвлачище просто показва в каква помийна яма се е превърнала мамковината - хем никой не си мърда задника да сътвори две ноти накръст, хем има претенции за поне Паганини или в краен случай - за Кондьо или Азис; Роджър Уотурс, вече разбрахме е "поостарял чичко без бас" (каквото и да значи) и не мо'е се мери с последните двама великани...
29 Август 2013 05:51
Капитане, взе ми думата от устата ! Когато собственика на супер-,свръх-,въх- футболен отбор се изцепи,че Стената трябва да се махне от стадиона,защото трябвало да играят там с подобния таквоз от Европата,веднага ми се видя като същий Азис.Брях,че голяма работа! И то взе,че виж какво стана.Защо му трябваше да богохулства?
29 Август 2013 08:36
Утре сме там!
А такива като ВицеКраля - ДГД! Тарлък!
П.П Той даже не е и вице Крал, а ВицКрал!
29 Август 2013 09:05
Там сме , пък на който не му харесва да си мрънка.
29 Август 2013 09:47
Нещо съм ви заблудил! Фен съм на Флойд откак се помня, а то е доста време. Ако слушах Азис изобщо нямаше да ме вълнува въпросният "ивент". ..и понеже съм фен, изказвам притеснението си относно г-н Уотърс, за това че се утъждествява с цялата банда. А за онези които си мислят за голямата работа само защото посещават всяко културно събитие им пожелавам приятно време с музиката на Флойд, както и да погледнат и зад "стената" слушали предимно по радиото... big man, pig man...ha-ha
29 Август 2013 09:56
Драги VicKing, ако този "чичко без баса" го нямаше, има голяма вероятност Вие все още да сте само незадоволено желание в мокрите сънища на баща Ви. Колкото до "големите пари", това е единствено и водещо начало на вероятно сънуваните от Вас чалга певачки. Искрено се надявам, че бутането на стената в София поне малко ще просветли безнадеждно задръстения Ви светоглед. Опасявам се обаче, че свинете никога не могат да отличат перлите, случайно попаднали в тяхната копаня.
Както и да е - разни зурли не могат да ни попречат на неизмеримото удоволствие утре! Дано Уотърс ни радва още дълго време! Амин!
29 Август 2013 11:49
"Такова съоръжение не е идвало в България – нито като мащаб, нито като ефект, медийна система, звук, светлини"


Грандиозна идиотщина!

Създадена от хора, които хабер си нямат за страданията преживени от народите набутани зад желязната завеса.

За много пари разбира се.
29 Август 2013 12:33
вицекралят (на долно уйно, вероятно. да ме прощава селото.), явно се помните от доста скоро.
профанчето, като явно и хабер си нямате какво значи музиката на този човек (и на останалите от групата, разбира се) за цяло поколение, чудя се, защо се изхвърляте с еФтини политически коментари?
29 Август 2013 12:36
Layman, Layman... много елементарно и много грешиш - The Wall има малко общо с народите, които споменаваш. За парите - манипулативно. Не е само за пари - били те и много пари! Не е... но трудно ще ти обясня!

houp57, MOPT
29 Август 2013 13:48
Чета коментарите и недоумявам колко тухли са нужни за опазване на омразата... Никой не чете какво съм написал, всеки тръгва да плюне..а истината е че флойд са Сид, Дейвид, Боб, Ник, Ричард и Роджър. Каквото и да ми говорите, човек остарява и не е това което е бил, камо ли да притендира за повече. Оприличихте ме на нехранимайко който слуша Азис и някой си Бийвър, сънува фолк певици, станах тарлък, станах профан от долно уйно и т.н. Само ще ви кажа че дори да сте на концерта нищо няма да разберете. Точка!
29 Август 2013 14:58
Видях уникалното шоу на 25.03.2012, сега е доразвито и още по-впечатляващо... Всеки, който обича рок-музиката и философията взети заедно, трябва да го види, стига да може да си го позволи... За Пинк Флойд, Роджър и вечния рок -
29 Август 2013 15:12
альооо, вицето! много сте докачлив, бре.
само за протокола - едно от значенията на layman е профан (доколкото си спомням, де. но няма да поглеждам сега, че не е читаво да се пиша много знаещ със задна дата.). тоест, вторият абзац не беше за вас.
29 Август 2013 16:16
Рокът загуби много от това че се разделиха.
29 Август 2013 18:35
VicKing28 Август 2013 23:51

Поостарял чичко се разхожда 2 часа по сцената без баса си, ръкомаха и се изживява като цялата банда. За пари ли, за много ще е...


Ето какво сте написали ВицКинг!
Поостарелият чичко се разхожда по сцената, но и свири! И свири божествена музика и прави грандиозно шоу, за което могат да мечтаят много, ама много "звезди"!
П.П. Отдавна четох сборник фантастика и имаше един разказ. В него се разказваше за един който искал да направи машина която да му композира най-най-добрата музика за всички времена. Вкарвал в паметта и записи на различни мелодии, звуци и т.н. Всичко което било звук, било вкарано в паметта на машината и накрая, когато я пуснал от нея се чуло - Тататаааа, тататааааа (Бах - Токата и фуга).
Моля уважаемите форумци, които са го чели да ми припомнят автора и заглавието!
29 Август 2013 18:47
Рокмузиката и философията нямат нищо общо с разкарването из градищата на Европа на 150 тира със стиропор.

Много първосигнална ми се вижда тая работа със стената.
29 Август 2013 18:54
Обожавам рока и ще бъда утре вечер на стадиона. Искам само да помоля уважаемата редакция, като пишат, че сцената е широка 150 метра, да направят справка със спортните си журналисти колко е ширината на футболното игрище, и тогава да преценят дали ще пишат глупостите относно физическите размери на сцената, изведени като заглавие. Иначе съм съгласен, че цялото футболно игрище е с цитираните квадратни метри площ.
Защо ли ми се върти в главата приказката, че от Витоша по-високо нема или че българският болен е най-здравият болен.

29 Август 2013 18:54
Всъщност вицето е прав - това шоу има твърде малко общо с Пинк Флойд.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД