:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 67
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Мъжкият отбор на "Черно море"

ще играе отново във Висшата лига по волейбол през новия сезон 2013/2014. Варненци се завръщат във втория ешелон след едногодишна пауза, през която тимът не участва никъде. Точно преди 1 г. шефът на клуба Красимир Илиев извади "моряците" от Висшата лига, след като подаде оставка като президент на НВЛ в знак на несъгласие с части от регламента на първенството.



"ЛУКойл Академик" привлече

поредно ново попълнение. Шампионите са постигнали договорка с баскетболния национал на Великобритания Киърън Ачара, който участва с националния си тим на Евробаскет`13 в Словения. В 5 мача там той има средно по 10.6 т. и 6.0 борби. През миналия сезон той носи екипа на гръцкия "Кавала".



Баскетболният шампион за жени

"Дунав 8806" замина за Румъния за първите си контролни срещи преди сезон 2013/14. Тимът на треньора Георги Божков ще играе в Александрия с местния "Телеорман". Румънският тим пък ще върне визитата на 23 и 24 септември в зала "Дунав" в Русе.



Тезджан Наимова няма да обжалва

решението на българската лекоатлетическа федерация (БФЛА) за доживотното отнемане на състезателните й права, съобщи BGathletic.com. Спринтьорката, която даде положителна проба след спечелването на финала на 60 м на европейското първенство в зала в Гьотеборг (Шв) на 3 март, има право да подаде жалба в Спортния арбитражен съд в Лозана (Швейц).



Руската атлетическа федерация

наказа с лишаване от състезателни права за 2 г. състезателката в скока на дължина Татяна Котова и чукохвърляча Кирил Иконников заради положителни проби за допинг. 36-годишната ветеранка е бронзова медалистка от олимпиадите в Сидни 2000 и Атина 2004.
954
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД