:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 315
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

САЩ конфискуват 36-етажен небостъргач

в Ню Йорк, който според прокуратурата е тайна собственост на иранец, съобщи Министерството на правосъдието. Сградата се намира на Пето авеню в Манхатън. Федерален съдия одобри тази седмица иска на правителството, според който собственикът на сградата е нарушил санкциите срещу Иран и законите срещу прането на пари. Той е свързан с иранската държавна банка "Мели" и е "фасада на иранското правителство". Предстои сградата да бъде продадена, като приходите от продажбата ще отидат за "обезщетяване на жертвите на тероризма, финансиран от Иран". САЩ са наложили санкции срещу Иран, подозирайки го в тайно създаване на ядрено оръжие.



Британската банка "Барклис"



трябва да изплати на 300 000 клиенти около 100 млн. британски лири (119.6 млн. евро) като обезщетение за грешки в кредитната документация, предаде ИТАР-ТАСС. Според британското законодателство при допусната неточност в оформянето на кредитни документи на клиента трябва да бъде възстановена сумата на всички лихви, платени по кредита. Не се посочва вида на грешките, направени от служителите на банката, но е известно, че те са от октомври 2008 г. В изявлението на финансовата институция се отбелязва, че "клиентите не са понесли загуби". "Никой от клиентите ни няма да плати по кредита повече от предвиденото в договора", посочи "Барклис".
1154
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД