:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 280
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Нови филми и сериали по частните канали

Нови сериали тръгват от понеделник по bTV и Нова телевизия.

Четири заглавия предлага телевизията на Мърдок. "Женени с деца" разказва за семейните проблеми на Ал и Пеги Бънди и ще върви всяка делнична вечер от 18 ч. "Само за снимка" е ситуационна комедия за живота в редакцията на модно списание в Ню Йорк. Създателят на сериала Стийв Левитан описва обстановката там като "Умирай трудно в редакцията". Криминалната комедия "Текила и Бонети" разказва за приключенията на американски ченгета в Италия, италиански полицайки и антимафиотски кучета. Тя ще върви всеки четвъртък от 20 ч. Пак в 20 ч. в събота е сериалът "Закрилникът". Той разказва за комичните препятствия, през които трябва да премине младият адвокат Ник, за да защити честта и достойнството си.

Криминален сериал е предложението на Нова телевизия. "На местопрестъплението" ще се излъчва всяка делнична вечер след шоуто "Стани богат" от 21,15 часа. Кримката е счупила всички рекорди в Европа и Америка, твърдят от телевизията. От този месец НТВ започва излъчването на нови игрални филми през уикенда. Киношедьоврите ще вървят в събота от 21,30 и в неделя от 20,30 часа. "Възкресение" с Кристоф Ламбер, "Светецът" с Вал Килмър, "Съншайн" с Ралф Файнс, "Ние не сме ангели" с Шон Пен и Робърт де Ниро са част от заглавията.
552
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД