:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 387
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Иван Чепаринов

спечели партията си от четвъртия кръг на Европейската клубна купа по шахмат в Родос (Гър), като така помогна на отбора си "Ростов" (Рус) да победи с 6:0 "Тамер" (Фин). Българският гросмайстор победи с черните фигури на 49-ия ход Яне Мертанен. Веселин Топалов не участва в този кръг, в който клубът му - защитаващият титлата си СОКАР (Азерб), победи "Клиши" (Фр) с 4:2. Кирил Георгиев пък победи с белите Асаф Гивон (Изр) и допринесе за успеха на "Падуа" (Ит) с 4:2 над "Кфар Саба" (Изр). Красимир Русев пък загуби партията си срещу Бенжамин Бок (Бел), а тимът му "Болоня" (Ит) отстъпи с 2:4 от "Амай" (Бел). СОКАР води в класирането с пълен актив от 8 мач-точки, "Ростов" е 8-и с 6 т., "Падуа" е 12-и, също с 6 мач-точки, а "Болоня" е 24-ти с 4 т.



Виталий Кличко

ще се кандидатира за държавен глава на президентските избори в Украйна през 2015 г. Това обяви самият той от трибуната на Върховната рада - местния парламент. Кличко, който е депутат и лидер на партия УДАР, е световен шампион в професионалния бокс, във версия на Световния боксов съвет (WBC).



Пилотът

от световния рали шампионат Тиери Нювил ще премине през следващия сезон в заводския отбор на "Хюндай", съобщи изданието "Аутоспорт". Белгиецът през този сезон кара "Форд Фиеста" за тима на "М-Спорт" и е втори в генералното класиране след осигурилия си вече титлата Себастиан Ожие.



НХЛ

Резултати: "Детройт" - "Отава" 1:6, "Бъфало" - "Бостън" 2:5.
639
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД