:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Пиронкова без шанс в турнира на шампионките

Цветана Пиронкова допусна втора загуба в гр. "Средец" на тенис турнира на шампионките в зала "Арена Армеец" - 2:6, 6:4, 0:6 срещу рускинята Елена Веснина. На старта пловдивчанката отстъпи и пред Ана Иванович (Сър), а късно снощи трябваше да играе срещу Саманта Стоусър (Авл). Пред Цветана имаше нищожна теоретическа вероятност за продължаване напред, минаваща през 2:0 сета над Стоусор.

Пиронкова обвини за загубата почивката, която Веснина направи след втория сет, отивайки да се преоблече. "Не знам колко минути минаха. За мен това не беше особено коректно - каза българката. - Аз опитах да поддържам същото ниво на игра, но изглежда на нея тази пауза й подейства доста освежаващо, защото се върна успешно в мача. Имах някои шансове, но прибързвах в третия сет."

Пиронкова, която се срина до №119 в света, изказа и недоволство от журналистите. На въпрос дали може да бие с 2:0 Стоусър тя отговори: "Мисля, че е възможно, и съм доказвала, че мога да бия много от тези т.нар. "големи тенисистки", както вие, журналистите, ги наричате. Тези разграничения не са направени от мен, а от ваши колеги и аз не смятам, че е особено коректно, имайки предвид моите постижения".
1187
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД