:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 353
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Капитанът на "Черно море" се завръща за дербито утре

СНИМКА: БГНЕС
Георги Илиев
Капитанът на "Черно море" Георги Илиев вече е готов за игра и ще изведе отбора в неделното дерби срещу ЦСКА. Халфът не играе от месец и половина, след като лекува сериозна контузия. Илиев заяви, че не чувства вече болки, но още не е в оптимална форма след дългото отсъствие. "Надявам се ние да сме по-усмихнатият отбор след мача", оптимистично заяви той пред радио "Дарик".

Въпреки получената травма в носа при загубата с 0:2 от "Славия" в сряда халфът Даниел Георгиев вероятно ще играе срещу ЦСКА, но с предпазна маска.

Проблем за треньора на варненци Георги Иванов-Гонзо обаче ще е отсъствието на няколко играчи. Наказани от БФС са вратарят Георги Китанов и защитникът Росен Колев, като вторият ще понесе глоба от клуба за глупавия си червен картон срещу "Славия". Вместо Китанов в утрешния двубой ще пази Емил Михайлов.

Заради травма пък са аут нападателят Георги Божилов и защитникът Стефан Станчев, който ще е поне месец извън игра. Под въпрос за двубоя е Даниел Младенов.

1147
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД