:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 292
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Любо Пенев подписа за още 2 години като селекционер

Селекционерът на националния отбор на България Любослав Пенев ще води "трикольорите" и в квалификациите за европейското първенство през 2016 г. Вчера треньорът се срещна с президента на БФС Борислав Михайлов и съгласува удължаването на договора си.

Настоящият контракт на Пенев изтичаше в края на тази година, а в него имаше опция, според която може да бъде удължен с още 24 месеца. След поредица срещи и разговори с Борислав Михайлов е взето решение тази клауза в договора на треньора да бъде задействана.

Финансовите параметри на новия контракт не се споменават, но се знае, че заплатата на Пенев ще бъде увеличена. Същото важи и за хората от неговия екип - Радослав Здравков, Йордан Йорданов и испанеца Давид Родригес, които ще продължат да помагат на селекционера.

"БФС изразява своето удовлетворение от удължаването на контракта с треньора на националния отбор и гледа с оптимизъм към предстоящите за България футболни битки по пътя към финалите на европейското първенство през 2016 г.", се казва в официалното съобщение на футболната ни централа.
1162
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД