:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 274
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Ботев" (Пд) ще приеме днес "Литекс" пред празни трибуни

Дисциплинарната комисия към БФС очаквано наказа "Ботев" (Пд) с едно домакинство без публика заради хулигански прояви на агитката на тима при загубата с 0:1 от "Левски" в 14-ия кръг на А група. Нанесени значителни материални щети и хвърлени предмети, довели до наранявания на длъжностни лица, са причината пловдивчани да приемат днес "Литекс" пред празни трибуни. Освен това клубът е глобен с 4000 лв. Отделно е наложена санкция от 3000 лв. на защитника на "Ботев" Бобан Грънчаров за показан неприличен жест. Очаква се днес феновете да подкрепят пловдивския тим пред ст. "Христо Ботев", където ще бъде поставен голям екран.

Треньорът Станимир Стоилов коментира създалата се ситуация така: "Наказанието да играем без публика е доста тежко за нас, но нашият отбор може и трябва да се справи с това. В последните мачове не показваме играта, която искаме. Надявам се да преодолеем този спад и от мача с "Литекс" да започнем да демонстрираме формата от началото на сезона. Искам да подобрим значително динамиката в играта и да си върнем настроението."

Стоилов реши да не дава пресконференция и направи изказването си пред клубния сайт, за да си спести неудобни въпроси след серията слаби мачове на "Ботев" - загуби от "Локо" (Сф) и "Левски", и равенство с опашкаря "Пирин" (ГД). Въпреки тези резултати ръководството на пловдивския клуб обяви доверието си в Стоилов и екипа му. Обявено бе, че през зимата ще се отпуснат още средства за привличането на нови футболисти, а целта остава класиране за Лига Европа - през А група или турнира за Купата на България.

2
1322
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
02 Ноември 2013 17:33
Явно Гришата още не се е издължил на Цецооо Васииилев, както това е набравил г-н Борат. Макар и трудничко, но сладка победа. Нивата е дълга и още нищо не се знае, с 1-2 качествени попълнения през зимата отново ще сме в сметките за медали. Само БОТЕВ! Отбора на ПЛОВДИВ!
02 Ноември 2013 18:51
"Канарчетата" отново полетяха, но и със съдийско рамо

Натисни тук
Ами като полегнаха на фЛк1914 на говеждия терен.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД