:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА получи ултиматум за стадион "В. Левски"

Ако клубът не плати 90 000 лв. до края на следващата седмица, Вечното дерби няма да се играе там
Изправящият се на крака ЦСКА продължава да има финансови затруднения и това застрашава предстоящите 1/8-финали за Купата на България срещу "Левски". Ръководството на "Национална спортна база" (НСБ) ЕАД заплаши, че "червените" няма да домакинстват на Националния стадион "Васил Левски", ако не платят дълг от 90 000 лв. до края на следващата седмица.

Ултиматумът беше потвърден от изп.директор на НСБ ЕАД Марио Примджанов. "От ръководството на ЦСКА трябва да ни се издължат до края на другата седмица. Това е срокът. Не го ли направят, двубоят няма да се състои", заяви той пред Livesport.bg. Под угроза е първият 1/8-финал, в който ЦСКА е домакин. Вчера стана ясна и датата на този мач - 16 ноември (събота), 15.15 ч. Реваншът ще е чак на 19 декември (четвъртък), 16 ч.

Задължението към НСБ ЕАД е натрупано заради неплатен наем на стадиона от предишни мачове, включително и когато клубът беше управляван от шефовете на "Титан". Любопитното е, че преди дербито ЦСКА - "Левски" (3:0) на 19 октомври изпълнителният директор на "червените" Александър Тодоров обяви пред журналисти, че всички задължения на клуба към НСБ ЕАД са изчистени.

Нерешените финансови въпроси не попречиха на ЦСКА да се върне на 3-то място в А група след трудна победа с 1:0 над "Берое". Голямото събитие в мача обаче бе завръщането на Мартин Петров на терена с червената фланелка. Той влезе в 64-тата мин., а след двубоя коментира овациите и скандиранията по негов адрес: "Чувството е неописуемо, очите ми се насълзиха. Това значи едно уважение към мен. Липсва ми игрова подготовка, но се надявам с моето присъствие да вдъхвам самочувствие на момчетата. Не очаквайте от мен чудеса."

Петров е в групата на ЦСКА и за гостуването срещу "Черно море". Треньорът Стойчо Младенов се надява да ползва и Неманя Милисавлевич, който е с контузен десен глезен след мача с "Берое". Сърбинът дори прибягна до услугите на пловдивски чекръкчия, който наскоро излекува травма и на Емил Гъргоров.
42
1876
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
42
 Видими 
01 Ноември 2013 21:40
САМО ЦСКА!!!
Оставка на перуката!
01 Ноември 2013 22:50
Лупито да не се обяснява, знае се че е изпечен мошеник. По-малко да реват и да не оправдават несполуките си с някакви си дългове.


_____________________________________________

В ЗДРАЧА НА ПОСТ-МЕДИЯТА. ВСИЧКО Е ДИГИТАЛНО...

02 Ноември 2013 07:56
statistic
Оставка на перуката!

И на Марио Примджанов, дръзнал да търси пари от цецето!
02 Ноември 2013 08:29
Крадливи шумкари!!!
Темата е повече от ясна.Каквито и обединителни протоколи да е изровил Силвестър Милчев те са без значение защото:
1.Част от подписалите протокола от страна на АС-23 изобщо не са били членове на клуба,камо ли пък в ръководството или поне няма нито документи,нито свидетели,които да доказват това.
2.Също така липсват документи или свидетели,че старото ръководство е било сменено,според устава на клуба.
3.Отново няма документи или свидетели,че новото ръководство е оторизирано от УС да обединява клуба.Тук ще дам пример с обединението на Слава и Атлетик през 1923 г.В клубното издание Известия са описани подробно процедурата за това и многото дискусии и разгорещени спорове,които почти провалят обединението.
4.Липсва санкция на Надзорния съвет на АС-23,който би трябвало да утвърди подобно решение.
5.Като следствие от всичко това на 13.03.1952 г. Софийски околийски съд закрива клуба,следователно няма никакви наследници.
6.Интересното е,че според устава на АС-23,в случай на закриване,всички негови имоти преминават към спортната федерация.И тъй като липсва документ,с който въпросната федерация прехвърля стадиона на военното министерство е интересно,как и с какви основания военните се разпореждат с него и го предоставят на ведомствения си клуб.
02 Ноември 2013 15:18
02 Ноември 2013 18:43
Империята на перуката отвръща на удара:
Натисни тук
Правят се на вода не напита. А именно БФС са виновни за програмата на първенството. Защото от самото начало не са допускали, че Разград ще влязат в групите на ЛЕ. Ами ако националите бяха на бараж...
Съгласно член 20, ал. 6 от Наредбата "на ПФК/ФК, който не освобождава безпричинно състезател, повикан в различните национални отбори, на официална дата на ФИФА, се налага имуществена санкция в размер на 10 000 лева".


ЦСКА има основателна причина да не освободи Чочев, защото той е основен играч в схемата на ЦСКА и не може да играе на 15 ноември срещу Дания и на 16 ноември срещу фЛк1914, както пише на емблемата им.
Интересно е, че съдийските отбори с буквата "Л" , не си изписват името на отбора на емблемата, навярно за да ги различават.
02 Ноември 2013 20:33
Стати, нищо не казваш за Марио Примджанов - човека чака с оставка у джобу, ма няма кой да му я поиска... КОЙЩЕМУПОИСКАОСТАВКАТА?
02 Ноември 2013 21:00
Evasion,
не го знам кой е този Марио.
Но го проучих у интернето.
Натисни тук
Оказа се, че е човек на пеевски,
т.е. ИСКАМ МУ ОСТАВКАТА.
Долу пеевски, долу марио.
02 Ноември 2013 22:04
Долу пеевски, долу марио.

Долу шумкарите, долу шункарите!
02 Ноември 2013 22:11
(снимка: натиснете тук)
03 Ноември 2013 11:53
Армейци, задържах се сравнително малко в представителния отбор на ЦСКА, заради ранния ми трансфер в чужбина, преди 15 години. Въпреки това, ЦСКА ми даде всичко – научи ме да играя футбол на високо ниво, и ми показа правилния път. Това не се забравя. През всичките ми сезони извън любимия Клуб, аз продължавах да нося ЦСКА в сърцето си. През изминалите години най-интелигентната, но и най-взискателна публика - тази на ЦСКА, се разви и направи впечатление с различното си мислене и страхотни идеи затова как да подкрепя своя отбор. На няколко пъти имах възможност да чета благодарности отправени от ЦСКА към своите привърженици. Сега мога да потвърдя, че тези редове са написани искрено, и че ЦСКА освен историята, това е Публиката! Когато бях зад граница, гледах чрез различните средства за масова информация, и главно в Интернет снимки и клипове с Вашите хореографии. Харесвах ги, споделях ги и чаках нови, и нови. Когато послушах сърцето си, и се върнах в ЦСКА, дори и не предполагах обаче, че емоциите ще са толкова силни и до ден днешен, и да се стъпи на терена на „Армията”, ще е толкова вълнуващо, както е било и преди. Оказа се, че така е било винаги! Всичко това заради Вас – Публиката на ЦСКА София! Момчета и момичета от агитката, Дами и Господа от различните сектори, казвам Ви огромно благодаря за посрещането, което ми направихте, за новите вълни от енергия, които ми вляхте! Енергия за още голове, за още мачове, за още победи, и за отличия с фланелката на ЦСКА на гърба! Както всеки следващ мач е най-важният, така и всеки футболист на ЦСКА е важен и значим за Клуба и Публиката му. Без значение как се казва той. Горд съм, че се върнах в семейството на ЦСКА, което всъщност напуснах преди много години само тялом. Тук съм, за да предам на младите, че ЦСКА е единствен, че ЦСКА е специален. И че този Клуб е познат в целия футболен свят. Върнах се и изпитвам удоволствие от това, наслаждавам се на всяка тренировка и на всеки мач на моя любим отбор. Тук съм, за да помогна на следващия талант, който ще прослави ЦСКА и България, тръгвайки от „Армията”. САМО ЦСКА 02.11.2013 Един от Вас Мартин Петров

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=455907

Само ЦСКА!
03 Ноември 2013 12:13
Кактус, какво толкова му се радвате на тая пенЦия?
03 Ноември 2013 12:20
Сравнен с Раничко например, е показателно за разликата в закваската на двата най-големи български отбора. Как да не му се радваме?
03 Ноември 2013 12:47
Армейци, задържах се сравнително малко в представителния отбор на ЦСКА, заради ранния ми трансфер в чужбина, преди 15 години. Въпреки това, ЦСКА ми даде всичко – научи ме да играя футбол на високо ниво, и ми показа правилния път.

Жалък подмазвач. И глупав. Но правилният път е научен - този, който води към чорбичката.
03 Ноември 2013 12:49
Селянинът Мартин явно сам-самичък се е подготвял и учил преди да дойде "за малко" в цесекаа. Проклет да си, неблагодарнико, забравил за своите треньори!
03 Ноември 2013 13:04
Познайте кои са тези отбори по надписите от емблемите им:
1/ пфк Л 1945
2/ Л
3/ фЛк 1914

жокер: това са съдийските отбори в БГ
03 Ноември 2013 13:07
Ве-то сигурно мрази Христо Стоичков още по-силно отколкото мрази Мартин Петров. И съм сигурен, че само повод му трябва, за да оплюе Най-великия български футболист за всички времена. Само защото е от ЦСКА.
Това за пореден показва, че с колегите се делим на две: про- и анти-ЦСКА
03 Ноември 2013 13:29
Кои са най-подкрепяните от съдиите отбори в БГ ( първа седмица в класирането)

Оказа се, че отборите, които се радват на рамо от реферите, са Черно море в комплект с фЛк1914 и донякъде пловдивския Локомотив. Поне това сочи статистиката.
"Моряците" на Георги Иванов-Гонзо са получили 4 дузпи от началото на шампионата, както и фЛк1914, а Локо (Пловдив) е получил 3 дузпи. По 2 пъти рефер е посочвал бялата точка в полза на Лудогорец и Литекс, веднъж дузпа има за ЦСКА и нито веднъж за пловдивския Ботевъ.

Всеки един от първата седмица е бил в намален състав. Най-помилвани от съдиите по този показател са "Морето" - 1 червен картон. По 2 пъти е бил гонен играч на Лудогорец, Локо (Пловдив), ЦСКА и Литекс, а 3 пъти такъв на фЛк1914. Докато на играчи на Ботевъ - цели 4 картона.
Но и тук има едно голямо НО, напръв поглед изглежда, че Ботевъ е най-неподкрепяният от реферите наш тим, но ако погледнем в последните два техни червени картона (в мачовете им срещу фЛк1914 и литекс), то те са напълно заслужено, докато за противниците им са показани червени картони за да може съдиите да изравнят броя на играчите.
03 Ноември 2013 13:42
‌Няма по-измислен картон от този на Бобан вчера с/у Литекс, затова и рефера побърза да компенсира. Стават и грешки.
03 Ноември 2013 13:44
Превръщаме се в "черната котка" за Литекс така като Берое за нас.
03 Ноември 2013 15:16
Ах, колко приятно е да слушаш как гласчето на симитлийският боклук изтънява от злоба!
03 Ноември 2013 15:22
Ах, колко приятно е да слушаш как гласчето на симитлийският боклук изтънява от злоба!


Що бе, боклукът у СтанимЪка, по-качествен ли е
03 Ноември 2013 15:25
Що бе, боклукът у СтанимЪка, по-качествен ли е

Да, дори по-качествен, от боклука по Петте кьошета!
Бакари ли бяха, макари ли бяха за Цецка.
03 Ноември 2013 15:29
Нема да споря Гъче, СтанимЪка - най-качествен боклук по всичките земни кълбета
03 Ноември 2013 15:33
Нема да споря Гъче, СтанимЪка - най-качествен боклук по всичките земни кълбета

Един път и ти да признаеш, че от кестените по-големи боклуци нЕма!
03 Ноември 2013 15:33
Цанев, ще има ли още макари за Цецка?
03 Ноември 2013 15:48
statistic
Кои са най-подкрепяните от съдиите отбори в БГ
"Моряците" на Георги Иванов-Гонзо са получили 4 дузпи от началото на шампионата, както и фЛк1914, а Локо (Пловдив) е получил 3 дузпи
Поне това сочи статистиката.

Стати
А ето какво посочила статистиката на един друг умен, като теб, учЕн:
Другарката Елена Чаушеско, голям румънски учЕн, провела следният експеримент: хванала един бръмбар и му откъснала единя крак. Казал му: Върви! И бръмбърът тръгнал. Тя го хванала и му откъсала второ краче, пуснала го и наредила: Върви! Бръмбърът пак тръгнал. И така, един по един, му откъснала всички крака. Накрая след като му откъснала последният крак, пак го пуснала и наредила: Върви! Но бръмбърът не помръднал. Повторила този експеримент с обща 15 бръмбъра и заключила: Статистиката сочи, че когато бръмбърът остане без крака, той не чува. Следователно ушите на бръмбърите са в краката. Та и твойте изводи са такива
03 Ноември 2013 16:26
А честито умряло!
03 Ноември 2013 16:35
Ами ако не видяхте, спорно нарушение, за гола от фаул на Райков, много спорна дузпа видяна само от великио Станислав Тодоров и отменен чист гол на Апата, какво друго още нема да видите

Защо ли му трябваше на Стойчо, да става Тройчо срещу "Левски"
03 Ноември 2013 16:36
Честито на антицесекарите. Пета измислена дузпа за черно море. Тази държава докато се управлява от ТИМ, Цецо василев и БФС мафията , няма оправия, нито във футбола, нито в благосъстоянието на народа.
03 Ноември 2013 16:36
Въпреки чорбарските барекови коментаторчета. Въпреки Марто, за когото се биеха всички европейски грандове,но той плю на всички и предпочете любимия си отбор. Тройчо Плоски пак обясни загубата с директивата и ще трябва да сдава пак червената шуба.Червен плач. Само с лозунги и юруш не става.
Честита победа на Хамелчо.
03 Ноември 2013 16:50
.
03 Ноември 2013 16:51
Гонзо пак ни разпори свинските задници.
Сибилчето да внимава, защото клетвите ми хващат!
03 Ноември 2013 17:25
Свинско квичене, гали слуха ми!
03 Ноември 2013 17:36
Да не пропусна да честитя победата на БФС. Професионалисти отвсякъде
03 Ноември 2013 17:46
Много слабо, срещу тези "моряци", въпреки съдийските грешки, няма как да се разчита на успех с пенЦии и играчи, които са футболни недоразумения.
1.Черни- неуверен, слаб, с основна вина за изравнителния гол.
5. Янчев- с желание не става само, годинките тежат.
6. Менди - допусна доста грешки, муден в решителни отигравания.
7. Сидибе- този не става и топките на тренировка да носи.
10. Марсиньо- втори поред мач е кръгла нула, че и под нея
11. Милисавлевич - видя се, че като не е във форма, нищо смислено в атака не може да се сътвори.
14. В.Илиев - един от малкото на ниво.
18. Чочев- незабележим
19. Попов - най-добрия и за играта в защита и за отменения гол.
23. Гъргоров- само с едно полувреме не става, но въпреки това и заради гола и заради желанието.
37. Фо-Поре- слаб, с много брак в играта.

20. Косоко - абсолютно футболно недоразумение.
17. Петров- в тази форма Марто не става и за А окръжна.
41. Морейра- и той като Сидибе- НУЛА!
03 Ноември 2013 18:03
SerElias
2013-11-03 17:46:02
?!?
Гъчо да не те е дръннал и теб? Гуруто Тройчо и последователите на Директивата ясно ти казват, че "Левски" са виновни за поредната загуба, ти си взел да дириш кусури на Сидибе и М. Петров
03 Ноември 2013 18:19
Сукачев,
кой какво и е казал си е негово право и мнение. Аз за директиви не съм писал, така че по-добре се съсредоточи върху възродения дух и разгрома, който се оформя на ГеренЯ!


03 Ноември 2013 18:22
СъсредоточИх се. И не си прав да не пишеш за Директивата - не е чорбарско някак си
03 Ноември 2013 18:38
Типично за подуянорастите - отново си личи, че им е ампутирано чувството за справедливост и спортен дух. С нещо, за което все се барат, че са много закърмени.
Хунвейбинството на подуянците е най-вредното явление в нашия футбол.
03 Ноември 2013 18:58
Черен влак се композира......другата седмица лудоселец акостира
03 Ноември 2013 19:02
Това изгонване на тройчо му идва дюшеш, ще има с какво да се оправдава като лудоселец им надуят шушоните на парк дьо свин
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД