:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 313
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Бронзовият

медалист от олимпиадата в Пекин '08 Явор Янакиев победи с технически туш (6:0 т.) Нико Брюхнер в кат. до 84 к на класическия стил, а неговият тим "Кьолербах" срази "Аахен" с 25:11 в германската Бундеслига по борба. Успех за "Кьолербах" постигна и Димитър Кумчев (120 кг) срещу Касим Арас в свободния стил - 7:3 т.



Боксов

турнир за любители организира клуб "Левски София Запад" съвместно със спортен център "Сектор Б" като част от честванията на 100-годишнината на "синия" клуб, която е догодина. Надпреварата ще се проведе на 30 ноември (събота) от 17 ч. в столичната зала "Триадица" със специалната подкрепа на българската федерация по бокс (БФБ).



Състезателят

на "Несебър" Лъчезар Димитров спечели титлата в кат. до 70 кг на европейското първенство по карате-шинкьокушин за младежи (до 22 г.) в Орадя (Рум). Във финала българинът победи с нокдаун Кирил Рагозин (Укр). В кат. над 85 кг пък Никола Янев заслужи сребърен медал.



5 златни

и един бронзов медал спечелиха българските таекуондисти на открития турнир в неолимпийската версия ITF за Купата на Сърбия в Бачка Топола. По две титли извоюваха Амалия Колева - на спаринг в кат. до 57 и до 63 кг, и Дюк Нуамеруе - на спаринг в кат. до и над 85 кг., а Димитър Христов стана първи на форма за II дан.
718
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД