:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 318
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Капитанът на националния

отбор Ивелин Попов разкри пред радио "Дарик", че е посочил Франк Рибери ("Байерн") на първо място в анкетата на ФИФА за "Златната топка". След това българският футболист е поставил Кристиано Роналдо ("Реал"), а на трето - Лионел Меси ("Барселона"). Това са и тримата основни претенденти за отличието. Тройката на селекционера Любослав Пенев пък е Франк Рибери, пред Роберт Левандовски ("Борусия", Д) и Филип Лам ("Байерн"). Междувременно руският в. "Известия" съобщи, че интерес към Ивелин Попов имат московските ЦСКА, "Динамо" и "Локомотив", но от "Кубан" (Краснодар) са поставили цена от 5 млн. евро на българския нападател.



Александър Тонев

обяви, че вече придобива повече увереност в "Астън Вила" и английската Висша лига. "Старая се да използвам шансовете, които ми дава мениджърът на клуба. Вече изиграх първия си цял мач, така че всичко върви в правилната посока. Сега вече чакам първия си гол за "Астън Вила", заяви Тонев в Полша, където се бе върнал да се види с бившите си съотборници в "Лех" (Познан).



За селекционер

на националния тим на Чехия беше назначен Павел Върба (49 г.), който досега водеше "Виктория" (Пилзен) и спечели две шампионски титли на страната в последните 3 години. Той заменя Михал Билек, който подаде оставка през септември, след като не успя да класира чешкия тим на Мондиал `14. Чехия беше в квалификационна група с тима на България.



Италианецът Андреа Страмачони

се превърна във фаворит за нов мениджър на "Кристъл Палас", след като румънецът Дан Петреску отказа поста и предпочете да остане в "Динамо" (Москва). Лондонският клуб от Висшата лига си търси нов треньор след уволнението на Йън Холоуей. Страмачони (37 г.) водеше "Интер" от май 2012 до май 2013 г.



Бившият треньор на "Левски"

Славолюб Муслин е сред кандидатите за нов селекционер на националния отбор на Казахстан. Сред останалите претенденти са руснаците Александър Бородюк, Игор Коливанов, Юрий Красножан и Виктор Кумиков.
706
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД