:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 260
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Литекс" стана най-убедителният 1/4-финалист

"Литекс" стана шестият отбор, който се класира на 1/4-финалите за Купата на България. Вчера ловчанлии разгромиха с 6:0 като домакини третодивизионния "Созопол" в 1/8-финал реванш. Така общият резултат стана 8:1 за "Литекс", който така стана и отборът, прескочил по най-убедителен начин този етап на настоящия турнир.

Два гола за успеха вкара Юрген Джазула - в 29-ата мин. от фаул и в 84-ата мин. По едно попадение добавиха Армандо Ваюши (9), Вирмар Холдан Хил (33), Мирослав Манолов (50) и Ванжер (63). Отделно играчите на "Литекс" пропуснаха още 4 чисти положения, а още в 16-ата мин. Манолов улучи греда.

Треньорът на домакините Златомир Загорчич бе принуден да пусне в игра почти всички налични титуляри, тъй като липсваха няколко контузени, както и младежките национали Симеон Славчев, Илия Миланов и Румен Руменов. От четвъртък "Литекс" ще излезе на лагер заради важното гостуване срещу "Левски" в събота в двубой от 18-ия кръг на А група.
748
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД