:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 300
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът на "Левски": Реално е да отстраним ЦСКА

Антони Здравков и част от отбора направиха трогателен жест и обещаха още благотворителни инициативи
СНИМКА: "СВЕТЪТ НА МАРИЯ"
Треньорът на "Левски" Антони Здравков, капитанът Станислав Ангелов, както и съотборниците му Орлин Старокин и Антонио Вутов, се снимаха за спомен с възпитаници на дневен център "Светът на Мария" при посещението си там.
"Напълно реално е да победим ЦСКА в реванша!" Това заяви треньорът на "Левски" Антони Здравков по повод сблъсъка с вечния съперник в 1/8-финалите за Купата на България. Ответният мач е на 19 декември и в него интригата ще е голяма, след като първият двубой завърши 0:0.

Левият бек на "сините" Орлин Старокин пък стигна още по-далече, като даже обеща победа над ЦСКА и продължаване напред в турнира. Той се зарече така пред 31-годишния заклет привърженик на отбора Тодор, чиято мечта беше да се срещне и запознае със Старокин, който му е любим футболист. Този трогателен момент се случи вчера в Дневен център за обучение в трудови умения на хора с интелектуални затруднения "Светове", към фондация "Светът на Мария".

Заедно със Старокин и Антони Здравков бяха още капитанът на "Левски" Станислав Ангелов и юношата на клуба Антонио Вутов. Те бяха приготвили подаръци за всички посетители на центъра, а Старокин даде своя фланелка на Тошко. От своя страна домакините подариха на футболистите и техния треньор ръчно изработени сапуни със син цвят. Те запознаха гостите си с дейността, която вършат в дома. Там хора с лека и умерена степен на интелектуални затруднения в активна възраст срещат помощ в желанието си за развитие и водене на сравнително самостоятелен начин на живот.

Здравков обеща от името на отбора тази среща да не остане единствена. "Това е най-малкото, което може да направим за тях. Целта е постепенно те да се интегрират в обществото. Идеята е да се чувстват като равноправни и можещи хора. Чух от хората тук, че идеята е да се направи персонал от тези момчета и момичета. С припечелените пари от произведеното, което ще е на символична цена, след време ще могат да влязат и други хора, които имат нужда от този център. Хората, които страдат от подобни заболявания, имат нужда да се срещат с други хора. Те са добре дошли на нашия стадион, ще направим всичко възможно, за да могат да идват", каза Здравков.
20
2289
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
20
 Видими 
19 Ноември 2013 19:27



19 Ноември 2013 19:52
Писмо от “България” 1

Станете крави. Мууу!

Натисни тук
19 Ноември 2013 20:00
Какво е направил Стойчо в та­зи насока? Гледах, ко­гато целият им отбор събираше пари за хореография, как.се по­теше, че трябва да из­вади 15 лв. И този чо­век сега ни поучава", коментира още шефът на НКП.
19 Ноември 2013 20:04
Нормално е!
19 Ноември 2013 20:34
За жеста,
За останалото-ще да видим
Блога на Драгой Натисни тук
19 Ноември 2013 20:47
Този сух треньор е голям оптимист

Докич, моля престани с рекламиране на длога на Брагой, защото е адски тъпо


Ако Драгой иска да изкаже мнение, да ти го прати на мейл и ти го препостни
Може и на мен, със сигурност ще му го публикувам

19 Ноември 2013 21:00
Този трогателен момент се случи вчера в Дневен център за обучение в трудови умения на хора с интелектуални затруднения "Светове", към фондация "Светът на Мария".

Всичките ви привърженици (мразя думата фенове) са от този център!
19 Ноември 2013 21:46
Аууу дузов, колко си духовит, направо ни остави без дъх. А пък казуса се дразни, когато му припомнят колко жалко е да си чорбар
Този сух треньор е голям оптимист

Тсанев, ако се чудиш защо - заради спортния директор е.
19 Ноември 2013 22:06
Треньорът на "Левски": Реално е да отстраним ЦСКА

Реално, но е невъзможно
20 Ноември 2013 07:49
Браво за жеста. След този на сектор "Б" за помощите за пострадалото момче още една стъпка във вярната посока.

А привържениците на централните и регионалните "армейски" дружества не са пропуснали да демонстрират неподправения си фатмашки хумор.
20 Ноември 2013 07:52
каква е приликата/разликата м/у фк левски и нац. тима на франция?
20 Ноември 2013 08:21
Реално е да ми се кара "Ферари", но е невъзможно, щото нЕмам толкова кинти.
20 Ноември 2013 08:43
пак ще има жално мучене
20 Ноември 2013 09:42
Цанев, няма да стане. По ред причини. Дал съм дума, че докато изтече наказанието на Драгой ще пускам линк към неговия блог. Изрично посочвам какво се крие към връзката. Не подвеждам никого. Искаш, отваряш. Който не желае, примерно пише идиотии като Дузов. Казал съм. Борете се със слово. Навремето, когато бот-чо с кеф пускаше линк към пасквилите на га, ние или не ги отваряхме, моя милост или тези от нас с по-здрави нерви си правиха гаргара с внука на Сталин. Последно. Преди месец-два, Твирем ти обясни и ти се съгласи, че става въпрос за творчество. Харесваш, не харесваш, това е положението. Повече не коментирам изкуствено създадения проблем.
20 Ноември 2013 15:55
Току що на стадион "Българска армия" юношите на Левски до 19г. победиха ЦСКА с 0:1. Гол на Орачев-младши в 92 мин. По-важното е, гледах значителна част от второто, че и в двата отбора имаше момчета Фащащи окото. Над всички за мен беше централният защитник на Левски, капитана Любомир Илиев. Безгрешен и на земята и във въздуха, много добре се позиционираше и виждаше играта. Не случайно издигам лозунга: Юношите!
20 Ноември 2013 15:56
Докич, благодарности за линка. Чудесна статия на Драгой.
20 Ноември 2013 17:24
Абе, ама 1914 искат служебна победа за мача в събота - Чочев бил повикан в младежкия национален отбор, пък не отишъл, а играл в дербито. Срам! Не могат да бият с игра, и чакат нелегитимния БФС да им подари победа, да могат да опитат да продължат за Купата.
20 Ноември 2013 18:03
Срам! Не могат да бият с игра, и чакат нелегитимния БФС да им подари победа, да могат да опитат да продължат за Купата.

Няма срам! Има правила!
20 Ноември 2013 18:58
.
21 Ноември 2013 13:39
Има не само правилник, има и ред други документи от нормативна уредба. И, когато има разминаване между две наредби, какво правим? Та, правилата са си правила, разбира се. И те се спазват. То, ако на вас се свиреше по правилата, трябваше да имате разширен състав около 40 души, и през мач щяхте да падате служебно заради 4-ма изгонени. Ама нейсе... Треската и гредата, ако се сещате...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД