:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 562
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Джон Ленън e знаел, че ще умре без време

Джон Ленън
Бившата секретарка на "Бийтълс" Фреда Кели проговори за първи път и разказа, че Джон Ленън е знаел, че ще умре млад. Кели, която работила за групата 11 години от 1962 г., се грижела както за фен клуба на Ливърпулската четворка, така и за ежедневните дела под ръководството на мениджъра Брайън Епстейн. Тя е главен герой в документалния филм "Добрата стара Фреда", който ще бъде излъчен на 10 декември. Пред "Гардиън" разказва за преживяванията си. "Първото нещо, за което се сетих, когато Джон Ленън почина, бяха думите му: "Няма да съм тук, когато стана на 40. Няма да стигна до 40". Веднъж музикантът й го бил казал и Фреда още е смаяна. "Чудя се какъв ли щеше да бъде днес", разсъждава сега жената.

Разказвайки за преживяванията си, докато се грижела за фен клуба, тя разкри, че изпращала на ревностни почитатели кичури от косата на членовете на групата, както и парчета от дрехи, които те вече не носели. Фреда, която вземала кичурите от бръснарите, а дрехите - от майките на музикантите, споделя още, че й се случвало да върши доста необичайни неща, докато работела с "Бийтълс".

"Казват, че съм ходела в къщите им и съм крадяла ризите им. Не е вярно. Не ги крадях, но ако дадена риза беше скъсана и те не я искаха, аз я вземах. Винаги питах Луиз Харисън (майката на Джордж) дали мога да взема дадена дреха. След това разрязвах ризите и пращах парчета от тях на почитателите на групата".
1124
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД