:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 283
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

Джак Никълсън
Джак Никълсън

и Том Круз отново ще си партнират на големия екран в нова комедия. 76-годишният Никълсън се наслаждава на живота си далеч от светлините на прожекторите, но по-младият му колега се надява да прекъсне пенсионирането му с новия проект. В комедията "Президентът" Круз ще играе ролята на агент на Сикрет сървис, а Никълсън ще бъде бивш президент алкохолик и женкар. Ако се съгласи, това ще бъде първият му филм на големия екран след "Как да разбера" от 2010 г. Двете звезди си партнираха за първи път преди 22 години във военната драма "Доблестни мъже".



Съдебният процес

при закрити врати срещу Ален-Фабиен Делон, син на легендарния френски актьор, започна вчера в съда за непълнолетни в Женева, съобщи в. "Трибюн дьо Женев". 19-годишният син влезе в съда, придружаван от майка си и адвоката Алек Ремон. Младежът ще отговаря за деяние, станало в Женева на 30 юни 2011 г. Той и друго момче, тогава 14-годишно, бяха обвинени в нанасяне на телесна повреда по невнимание. По време на частно парти в апартамента на Ален Делон един от участниците, 16-годишен, бива ранен случайно с куршум в корема. Тогава актьорът потвърди, че в апартамента е имало стрелба, но подчерта, че стрелецът не е неговият син.
 Ален-Фабиен Делон
1447
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД