:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 260
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Еврокомисията прекратява

едната от двете наказателни процедури срещу Унгария, предаде пресслужбата на институцията. Брюксел даде Будапеща на съд заради внезапна промяна на пенсионната възраст на съдии и прокурори - от 70 на 62 години, което противоречи на европейското законодателство.



Шотландия ще намали

корпоративния данък, ако стане независима страна от Великобритания, съобщи Би Би Си. Според шотландското правителство така трябва да се привлекат нови инвестиции и да се увеличи износа. На 18 септември 2014 г. шотландците ще гласуват дали да станат независими, или да останат част от Великобритания. Според социологическите проучвания подкрепата за отделянето изостава, като шотландците, които са против независимостта, са 3 към 2.



В Ню Йорк забраниха

продажбата на цигари на младежи под 21 години, след като отиващият си кмет на града Майкъл Блумбърг подписа нов закон, съобщиха местни медии. Той ще влезе в сила след 6 месеца и цели да ограничи зависимостта към тютюневи изделия. В града вече е забранено тютюнопушенето в барове и ресторанти, паркове и площади.
795
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД