:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 237
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Халф на "Литекс" иска среща с шефа

Халфът на "Литекс" Станислав Генчев настоява за среща със собственика на клуба Гриша Ганчев. Бившият играч на "Левски" и "Лудогорец" се надява да получи разрешение от шефа, за да напусне през зимата. Генчев рядко получава шанс за изява от треньора Златомир Загорчич и си търси нов отбор в чужбина. Още през лятото той е бил уверен от Ганчев, че при добра оферта няма да бъде спиран, и сега се надява босът да изпълни обещанието си.

В същото време стана ясно, че защитникът на ловчанлии Антон Недялков е получил сериозна травма на коляното. По време на двубоя с ЦСКА халфът на "червените" Неманя Милиславлевич паднал върху крака на бранителя, който бе изнесен на носилка и откаран в болница. Оказа се, че коляното на Недялков е сериозно усукано, като има съмнения за скъсани връзки. На 20-годишния футболист му предстоят още медицински прегледи, за да може да се разбере колко време ще отсъства от терена.
721
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД