:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 334
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Черно море" атакува 3-то място след победа над "Ботев" (Пд)

СНИМКА: chernomorepfc.bg
Нападателят на "Ботев" (Пд) Валери Домовчийски (на преден план) пада след сблъсък със Стенли Окоро ("Черно море"), който пък напусна контузен в 37-ата мин.
"Черно море" постигна драматична победа с 1:0 над "Ботев" вчера в последния мач от 23-тия кръг в А група. Попадението вкара централният защитник Живко Атанасов в последната минута с глава след изпълнение на корнер.

Преди това Атанасов бе предотвратил гол във вратата на тима си, като изчисти пред голлинията удар на Луис Педро ("Ботев") в 42-рата мин. Холандският нападател имаше възможност да вкара и в 72-рата, но тогава Михаил Венков предотврати опасността.

"Победихме един много силен отбор, който не ни остави почти никакви свободни пространства. В първата седмица на класирането всички отбори имат шансове, ще се борим за 3-то или 4-то място", каза треньорът на "Черно море" Георги Иванов-Гонзо.

Поставеният под натиск наставник на "Ботев" Станимир Стоилов пък коментира: "Загубихме нелепо, след като не успяхме да си вкараме положенията и допуснахме накрая глупава грешка. Опитахме се да играем на тежкия терен, старахме се, направихме битка." Стоилов вече е започнал работа по селекцията, като във френската преса се твърди, че "Ботев" е отправил оферти към играчите на втородивизионния "Льо Авр" - към халфа Рияд Марез и защитника Зарго Туре.
39
1646
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
39
 Видими 
16 Декември 2013 20:28
Главната, юни, юли, август
16 Декември 2013 20:30
И Ботев чинно изчака реда си да чуе
Натисни тук
16 Декември 2013 21:02
Къде са феновете на "Цецооо Василееев"?
Помня, преди време забраняваха на привържениците на българските грандове да коментират, 'щото, видите ли, имали два пъти по-малко точки от проекта на един от най-големите олигарски на българския геноцид.
А сега може ли?
16 Декември 2013 22:18
Календара-Легендите-Трибуната-Ирейзъра. Нивата е дълга момци.
16 Декември 2013 22:20
Ногу съм се разкахърил за Ботев. Люта борба с Берое за седмото място се очертава, след като Гонзо сложи Мъри на мястото му.Грозна работа, грозни терени всеки кръг, и от кръг на кръг все по-грозни стават, ако продължат с такова темпо да се влошават терените, ще вземат да изпаднат. Много силен отбор, ноооо - терените му пречат. Най редовно му пречат.
16 Декември 2013 22:25
Атлевски, ама яко беше сопотясъл юни, юли август, а? Е, устиска и дочака твоя влак за 3-тото място.

Казусе ДеБелли, геноцидът за който говориш се провежда вече почти 70 години, и твоята кочина е висшата проява на тоя геноцид във футболния живот. Ако червеният ботуш не бе стъпил в България, нямаше да ги има сегашните червени олигарси, но нямаше да го има и уродливото ти петолъчесто соцформирование.

България щеше да е нормална държава, каквато вече не вярвам някога отново пак да стане.
16 Декември 2013 22:27
Календара с легените. Парите за тригуната. Май ли беше или юни Иртиш като им го нажули?
16 Декември 2013 22:32
Наскачаха като че ли са се докопали до бронзовите медали. Изчакайте.
16 Декември 2013 22:39
Транс пенис ми е за какво се закъхарили хайваните. Виж, за здравето на Колегата Батков се притеснявам сериозно. Господ да го пази, все така добре да си чува хайванчетата из Гереня. Да илядиш Бащице начело на стадото!
16 Декември 2013 22:48
Казусе ДеБелли, геноцидът за който говориш се провежда вече почти 70 години, и твоята кочина е висшата проява на тоя геноцид във футболния живот. Ако червеният ботуш не бе стъпил в България, нямаше да ги има сегашните червени олигарси, но нямаше да го има и уродливото ти петолъчесто соцформирование.

Как ще съм дебел, бре? 85 кила и се боря да ги сваля
Иначе благодаря за поредната малоумна, плосковата и тъпанарска лекция по българска история, ама при положение, че преди отборът ти да стане "Цецооо Василееев", сте яли от същата копанка, не виждам много смисъл от сляпата ти омраза Слизаш до нивото на подуянци.
16 Декември 2013 23:08
Ама Казус-е, да вдигаш палче на Лупи и да го сваляш на Ц. Василев???
16 Декември 2013 23:19
Мъри Стоилов:"Теренът се подигра с труда на момчетата, момчетат плачат в съблекалнята" "Христо Бонев е бил забелязан да се промъква на стадион Тича с маркуч по нощите. Наводнил е терена и във варна и сега момчетата плачат в съблекалнята. Навсякъде , където играем през нощтта идва Бонев с маркуча. Преследва ни. не знам какво да кажа на момчетат, вече не искат да излязат на никой терен, той им се подиграва".
16 Декември 2013 23:30
Ама Казус-е, да вдигаш палче на Лупи и да го сваляш на Ц. Василев???

Това много не го разбрах.... айде, при колегата ти схванах, че под "червения ботуш" няма предвид Дядо Мраз, ама при тебе ми е по-трудно.
Я един поздрав за всички с един истински футболен химн: http://www.youtube.com/watch?v=ZPqbrw9hT-0
16 Декември 2013 23:32
Ми дебел си я, с цели 6 кила ме биеш на кантара. Плондер такъв Щ
едър си на епитети, колкото Лупито на обещания - от едно партийно котило празнословци сте.

Не ми се разтяга темата с това как влизате в първото издание А група административно на нашето място, как крадете наши футболисти само с едно телефонно обаждане, как до началото на 60-те когато се измъкваме от военната шапка, не ни е разрешено да ви бием.

Вие сте пълни нещастници бе, футболното олицетворение на пословичната некадърност на комунягите. Цялата административна машина и ресурсите на тоталитарната държава я бяха впрегнали във ваша полза и какво - поне един финал в ЕКТ да бяхте играе а то полуфинал. Ми то и Славия, която я смачкаха през комунизма и тя има полуфинал. Всички соцстрани взеха еврокупа, даже смешни отбори като Гурник Забже, Магдебург и Тбилиси, само витрината на соц. спорт у БеГето остана валат.



16 Декември 2013 23:35
Ти да не си левскар под прикритие, бре
16 Декември 2013 23:44
Това много не го разбрах.... айде, при колегата ти схванах, че под "червения ботуш" няма предвид Дядо Мраз, ама при тебе ми е по-трудно.
Я един поздрав за всички с един истински футболен химн:

И аз нямах в предвид Цоньо Василев.
16 Декември 2013 23:45
Че кой казва, че си имал?
16 Декември 2013 23:47
..нито Кумчо Вълчо и Чевената шапцица.
17 Декември 2013 00:59
Че от ЦСКА са вземали футболисти на Ботев Пд, е неоспорим факт. Но те не са били чак толкова много, колкото ни се внушава. Най-известните са Джевизов, Крум Янев, Г. Славков, Г. Георгиев, Бакалов, Коилов, Видолов. Има още 3-4, но надали някой си спомня за тях. По значима следа са оставили първите трима, останалите са играли за ЦСКА по 2-3 години. Реално, футболистите, които са защитавали червения цвят преди 1989г. са К. Янев, Джевизов, Славков, Г. Георгиев от. (последният е на границата - от 1988г. в ЦСКА).
Видолов, Бакалов и Коилов идват в ЦСКА чак след 1992 г.

По-интересен за мен е фактът, че има по-сериозен трансфер на футболисти по остта Ботев Пд - Левски и обратно. Например, Курдов, Зайцев, Ясен Петров, Христо Илиев - Патрата, Аспарухов, Сашо Костов, Гибона, Б. Михайлов, Георги Христов, Димитър Телкийски, Кривия.

Трета група не са играли нито за ЦСКА, нито за Левски. Много от тях са си баш реликви на клуба. Става дума за Дерменджиев, П. Зехтински, Ат. Пашев, Вичев, Раков, Глухчев, Хвойнев, Виден Апостолов, Г. и Иван Добревски, Кичеков, К. Костадинов, Аргиров, Карушков и т.н.

Така че нека не злоупотребяваме с приказки намекващи, че едва ли не всеки един талант на Ботев Пд е играл в ЦСКА.
17 Декември 2013 04:44
Лайсна, фатмашкото у тебе е заложено в гена ти( да ме прощават фатмаците). Не е важно какво са направили тези футболисти след като са дошли в цсАка, а какво са означавали за нас. Две поредни години ни вземате голмайсторите(Притъргов и Джевизов), като в случая с Притъргов става въпрос за голмайстор на шампионата. Случая със Славков няма да го предъвквам на ново, вземате ни най-талантливия футболист който не случайно официално получава фанелката с номер 8 лично от Чико! Знаеш ли какво означава това? Това са футболисти от поколението което спокойно можеше да вземе поне една шампонска титла, поколението което се гавреше с отбора на Левски, в който личат имената на Б. Михайлов, Н. Илиев, Н. Сираков, Искренов...и още и още....и поколението което трябваше да ви пуска аванта по служебна линия.
17 Декември 2013 06:44
Остине, такава беше системата. Не забравяй, че вие също сте се възползвали от нея. Вземи конкретните случаи с Г. Славков и Притъргов (добре, че ми припомни за него).
Г.Славков е роден в с. Мусомище, гоцеделчевско, отначало е футболист на Тракия Стамболийски (може би ваше поделение???), едва на 18г. преминава в Ботев Пд! Иван Притъргов е роден в Бургас, до 1973г., е състезател на Черноморец Бс, на 21 т. подписва с Ботев Пд, където се състезава до 1975г., след което облича червената фланелка в ЦСКА. През 1977г. Притъргов, напуска ЦСКА и забележи, връща се не в Ботев Пд, а в Черноморец Бс! Тъй че айде стига сте се правили на невинни девици.
17 Декември 2013 08:19
Не мисля че злорадството на феновете срещу Ботев има сериозна основа. Ясно е че Цецоо В. е отсвирил сезона от спортно-техническа страна при канарите , и налива в инфраструктура. След като си направиха базата , сега в Пловдив си строят и стадиона. /Как е на Подуяне ? Нещо разправят са замръзнали нещата ... / . За другарите чорбари хич да не говорим. Те живеят в един измислен свят на перманентна финансова пирамида... Лупи и Батков / поставени до Г.Ганчев или Ц.Василев , изберете сами !
17 Декември 2013 09:15
По-интересен за мен е фактът, че има по-сериозен трансфер на футболисти по остта Ботев Пд - Левски и обратно. Например, Курдов, Зайцев, Ясен Петров, Христо Илиев - Патрата, Аспарухов, Сашо Костов, Гибона, Б. Михайлов, Георги Христов, Димитър Телкийски, Кривия.


Предавам се! Не може да има такъв т...к като теб! Определено си трол на многониковия.
17 Декември 2013 09:19
Ех, Муки, колкото и ника да си създадеш, пак прозираш. Колко пъти да ти казвам - не IP или email, а начинът, по който пишеш, нещото, което те издава. Има програма за следене на синтаксис и лексика и си готов за 5 мин, но не съм видял нещо да издава, че си способен да си промениш писането, че да ги пускаме и тях.

Както казах преди време Ботев ще се бори с Берое за последното 7 място. Някой го взеха на шега, но....... За съжаление, старозагорци загубиха срещу Локо Сф у дома, правейки по този начин шансовете си за класиране в седмицата. Сега трябва да стане чудо в двата мача с Нафтата и с Локо Сф и Ботев да бият Литекс като гости.... та шансовете са минимални.

Махайки дребавните закачки, нищо не обелва дума за спада в играта на Ботев, за слабите резултати, за липсата на голове и т.н. Все пак селекцията не е евтина, а резултатите се влошават.
17 Декември 2013 09:38
@Austin Powers
16 Декември 2013 22:18
Календара-Легендите-Трибуната-Ирейзъра. Нивата е дълга момци.

Защо тогава ги плещеше едни недоклатени в началото на нивата, момко? Помниш ли или да те пращаме в архива?
17 Декември 2013 09:42
.
17 Декември 2013 09:47
@Austin Powers
16 Декември 2013 22:32
Наскачаха като че ли са се докопали до бронзовите медали. Изчакайте.

Пак да повторя -- този съвет щеше да е релевантен, ако го беше последвал в началото на първенството. Сега единствено може да стискаш зъби и да не охкаш чак толкова много.
17 Декември 2013 09:50
Лайсна,

Кажи нещо за директивата.
За директивата, викам, кажи нещо, за директивата.

Директивата е ясна ... Натисни тук
17 Декември 2013 10:01
А-а, дет се обръщаше към гpадските опоненти Муктата при финалната победа срещу локалният съсперник Локото по време на христоловата ера, "сега когото говорите с мен, ще мълчите". Поне докато ни го върнете. Гонзо разпори ли ви. Да. Тогава, вместо да се опитвате да остроумничите би трябвало да анализирате доколко се оправдава инвестицията на държавния олигарх ЦВ в проекта Ботев. Ама, вие си знаете
И все пак, поздравления за историческите екскурзии, паралели, анализи и изводи на WASP 1912
17 Декември 2013 10:05
(снимка: натиснете тук)
17 Декември 2013 12:30
Божкеее, малко повече от половината първенство е минало, а те милите полиционерчета се възбудиха, ама има обяснение случката-видяха се за първи път в класирането пред Ботев.
Лайсна, не вървиш. Семейството на Славков се местят в Стамболийски когато той е на 7-8 години, от 8-ми клас учи в спортното у-ще в Пловдив, тренирайки в ДЮШ на Ботев Пд. На 17 години дебютира при мъжете. Притъргов е друга история, той не е наш кадър, но го прилапвате от нас. За случващото се в Ботев мога да кажа само това, че на фона на драмите при соцграндовете ситуацията при нас е направо "безметежна". Няма бегълци, няма неплатени заплати, има само един човек за гонене и той е пътник, а Мъри е много вероятно да си тръгне с него.
17 Декември 2013 12:46
Махайки дребавните закачки, нищо не обелва дума за спада в играта на Ботев, за слабите резултати, за липсата на голове и т.н. Все пак селекцията не е евтина, а резултатите се влошават.
Селекция от общо 300,000 Евро. Мене селекцията не ме притеснява, притеснява ме "задкормилното устройство". И престани да ме бъркаш с Муктата че се излагаш.
17 Декември 2013 13:06
Аз теб те познавам, както и пчелата, но има още един сопотист под статията. Селекцията не вклЮчва само траснфери, а и заплати и комисиони за агенти, ако не се им счетоводител, не знам как ги хвърляш тея цифри като окончателна присъда.
17 Декември 2013 13:10
@Austin Powers
17 Декември 2013 12:30
Божкеее, малко повече от половината първенство е минало, а те милите полиционерчета се възбудиха, ама има обяснение случката-видяха се за първи път в класирането пред Ботев.

Абе аз да попитам за трети път -- защо ти беше възбуден в началото на първенството, когато ни обърнахте в Пловдив, а сега се цупиш на другите възбудени макар и в средата на първенството?

Нали знаеш -- скромността краси жена човека, де.
17 Декември 2013 13:34
Натисни тук
17 Декември 2013 16:48
И все пак, поздравления за историческите екскурзии, паралели, анализи и изводи на WASP 1912

Е, няма начин подуянец да не хареса повърнята на девенадесетдванадесет
Дори предизвикващият само и единствено гнус Мейджър може да завиди на патоса на фена на "Цецооо Василееев"
17 Декември 2013 19:02
E; няма начин да няма начин като истински платен многоников трол да не направи и невъзможното последен да си изходи под темата.
Що ли не съм изненадан
17 Декември 2013 19:15
Верно ли Кривия е дошъл в ЛЕВСКИ от Ботев Пловдив ?

Че дойде от Пловдив - да, така е, че дойде от отбор, носещ жълти екипи - да, така е, че дойде заедно с Асен Николов - Бебето в един сезон, в който в Цецето от същия пловдивски отбор отидоха - Румин Христов-Ромарио и Краси Чомаков - да, така е Но всички споменати, заедно с Кривия, играеха за Марица Пловдив


П.С. Ккаво е станало с добрия стар Ботев Пловдив ? - Откакто започнха да сноват из Сопот, Бурагс, Куманово ида скандират името на банкер, нещо май съвсем изплискаха Щом си мислят, че са Марица Пловдив ..., притеснително е
17 Декември 2013 19:59
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД