:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 184
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Победителят: Сега искам олимпийската титла!

През цялата си бляскава спортна кариера двукратният олимпийски шампион Армен Назарян така и не стана Спортист №1 (достигна максимум до второто място). Като треньор обаче оглави класацията още след първата си година работа с националния отбор по класическа борба.
"Казват, че 13 е фатално число, но за мен 2013 година е най-щастливата в живота ми. На 1 януари се роди моята дъщеричка, после станах европейски и световен шампион, а сега и Спортист №1 на България... Искам да благодаря на журналистите, че ми отредиха първото място, надявам се, заслужено", бяха първите думи на бореца Иво Ангелов след провъзгласяването му за победител в анкетата "Спортист на годината".

29-годишният перничанин сподели още, че следващата му голяма цел са олимпийските игри в Рио де Жанейро '16, като амбицията му отново е за златен медал.

"Много хора ми казват, че няма невъзнаграден труд и ако даваш всичко за нещо, то непременно ще стане. Исках да стана европейски шампион, след това исках да стана и световен шампион. Следващото нещо, което искам, е олимпийска титла - заяви Ангелов. - Благодаря на най-добрия треньорски щаб в лицето на Армен Назарян и неговите помощници, на президента на Българската федерация по борба Валентин Йорданов, на най-щедрия спонсор Гриша Ганчев, на Министерството на младежта и спорта в лицето на министър Мариана Георгиева. Желая на всички весели коледни и новогодишни празници!"

Двукратният олимпийски шампион Армен Назарян, който по време на активната си състезателна кариера така и не можа да спечели анкетата "Спортист на годината", също бе на върха на щастието заради полученото отличие "Треньор на годината". Освен личен наставник на Ангелов Назарян е и селекционер на националния отбор в класическия стил.

"Безкрайно много съм щастлив - увери етническият арменец. - Не ме избраха за Спортист №1 на България, но ме избраха за Най-добър треньор на годината. Благодаря на журналистите и федерацията. Благодаря на моя екип, с който работя. Благодаря на Гриша Ганчев, който ме доведе в България, за да спечеля всички тези отличия. Наистина безкрайно съм щастлив!"
734
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД