:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Старите вражди се възродиха и в Реформаторския блок

Автентичната десница не изневери на стила си в рамките на Реформаторския блок и за пореден път партиите влязоха в конфликт. След като лидерът на ДСБ Радан Кънев заяви, че спират преговорите със "Синьо единство" заради различия в позициите, и СДС се присъедини към тъмносините. Официалната причина са медийни изяви на Надежда Нейнски, с които тя е възродила "поредица от лоши практики в преговорните процеси". Истинската обаче се оказа реденето на листите за евровота.

Кънев порица Нейнски за коментарите й от кухнята на преговорите в Реформаторския блок и тиражирането на проблеми, които още не са изчистени. Председателят на СДС Божидар Лукарски подкрепи аргументите на Кънев.

Лидерът на "Синьо единство" Христо Панчугов коментира пред "Сега", че неговата формация наистина има различни позиции и иска да се работи за консолидация на десницата. Той обаче изтъкна, че тази позиция е известна отдавна и му е чудно защо точно сега тя се превръща в проблем. Според Панчугов останалите партии в блока са на мнение, че влиянието на отделните формации трябва да се изчислява според това колко гласа са получили на последните избори. В "Синьо единство" смятат, че би трябвало да се изработят критерии за това какви точно хора ще влязат в листата за изборите за европарламент.

Късно вчера представители на партиите в блока трябваше да решат дали "Синьо единство" остава част от формацията. До края на седмицата се очаква да бъде подписано споразумение за превръщането на блока в предизборна коалиция.
4
1537
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
17 Декември 2013 00:37
Ле, ле почнаха да се точат на баницата! Ама нали бяхте Реформаторски блок няма ли да искате мажоритарна изборна система? Или пак ще си редите листите на тъмно...! Преоблякъл се Илия ... пак в тия!
17 Декември 2013 08:30
Много ме кефят тия как започнаха да се цепят преди даже да са се обединили.
Силно ми липсват обаче Катето Михайлова и Анастасия Шмайзер. Те тогава РБ ще се възроди и пребъде.
17 Декември 2013 12:18
Било, каквото било, отсега, нататък, както си е било!
17 Декември 2013 14:44
Хубаво ли е да си евродепутат? Нейнски повторение ли иска?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД