:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 590
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Дарение от 130 хил. лв.



от "Теленор"-Норвегия ще подпомогне издръжката на 100 деца на възраст между 8 и 16 години под институционална грижа у нас. Това е най-голямата сума, която норвежката организация дарява на три различни организации в ежегодната си дарителска кампания. Другите са Норвежкият червен кръст и Норвежката спортна конфедерация. Дарението е за "Уницеф България" и беше връчено от главния изпълнителен директор на Globul Стайн-Ерик Велан. Мобилният оператор е от групата на "Теленор" от лятото на тази година.



София купи имот за 21 млн. лв.



в кв. "Орландовци", където ще се направи нов гробищен парк. Това решиха вчера общинските съветници. В момента в столицата има само 1005 гробни места и има спешна нужда от нови. Имотът се предлага от СИБанк, която с писмо от лятото е предложила на общината 87 дка. Според общия устройствен план имотът попада в зоната за гробищни паркове. По предварителни разчети на терена може да се разположат 7500 стандартни места и 1500 по-големи. Първоначалната оценка на банката е била 35 млн. лв., но след като общината не се е съгласила, е била направена нова оценка.
801
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД