:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 269
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Иван Иванов посвети наградата на покойната си майка

Футболист №1 на България за 2013 г. Иван Иванов посвети наградата на майка си, която почина през март 2012 г.

"Тя винаги е била зад мен и имахме емоционална връзка. Ако беше тук, щях да й кажа, че я обичам, тя си знае. Журналистите изкарват живота на футболистите лесен, но не е точно така. Минава се през куп проблеми, емоционални и психологически препятствия. Един ден имах разговор с моята майка, осъзнах, че така не могат да продължават нещата, трябва да си променя държанието и отношението, и мисля, че това даде резултат", откровено каза защитникът на "Базел". Той също така не скри, че е изненадан от отличието, тъй като се е надявал поне да попадне в тройката, а неговият фаворит за №1 е бил Ивелин Попов, който в крайна сметка стана негов подгласник.

"Това е оценка за моя труд през последните 2-3 години, в които показах израстване. Трансферът в "Базел" може би оказа влияние за наградата, най-вече мачовете в Шампионската лига, където се представих на добро ниво, с изключение на последния мач (б.р. - при 0:2 от "Шалке 04", когато бе изгонен). Годината бе добра, с изключение на този мач, и един месец от периода ми на адаптация", сподели победителят, който разкри и че любимите му защитници са били Трифон Иванов, Петър Хубчев и Георги Димитров. Той си призна, че има мечта да играе с националния отбор на голямо първенство, и даде съвет към младите футболисти: "Да тренират, да слушат треньорите си и да слушат майките си."
3203
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД