:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 386
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Неделев взе №28 в "Майнц 05"

СНИМКА: mainz05.de
Тодор Неделев по време на първата си тренировка с "Майнц 05".
Тодор Неделев избра да носи №28 в "Майнц 05" поне до края на настоящия сезон. С този номер той проведе вчера и първата си тренировка с отбора от германската Първа бундеслига. На досегашния играч на "Ботев" (Пд) са му били предложени още №13, 15 и 25.

Първото занимание включваше и доста сериозно бягане - 30 обиколки на "Брухвегщадион", стария стадион на "Майнц 05". Присъстващи журналисти са отбелязали, че купеният за 3 млн. евро българин е слушал през цялото време с огромно внимание указанията на треньора Томас Тухел. До Неделев плътно е бил капитанът на "Майнц 05" - македонецът Николче Новески, който е служил и като преводач. Според сп. "Кикер" Тухел смята да използва Неделев като плеймейкър.

"Готов съм, приех мисълта, че ще играя в Германия. Все още с езика не съм добре, но да мине време и съм сигурен, че ще го науча. Много искам да играя срещу "Борусия" (Дортмунд). Тъжно ми е, че си тръгвам от "Ботев", но търся нови предизвикателства", заяви Неделев пред TV7 при заминаването си за Германия в четвъртък.

Днес тимът на "Майнц 05" заминава на лагер в Марбея (Исп), където ще е до 12 януари и ще играе контроли с "Остенде" (Бел) и НЕК "Наймеген" (Хол).
1
1359
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
04 Януари 2014 15:54
Как 3 милиона бре,некъФ образ тук ги беше броил кайметата лично и ги докара къмто мильон - мильон и малко си там. Без неговата теШка дума - трансфер нъцки.
СЕГА и веднага да се коригират трансфермаркти, билдове-милдове и секви други унтерменши!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД