:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 556
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Свит бюджет в "Черно море" е провокирал напускането на играчи

Бюджетът на "Черно море" за 2014 г. е драстично намален, като това е довело и до намаляване на заплатите, съобщи TV7. Именно тази е причината за напускането на основни играчи. Крилата Симеон Райков и Даниел Младенов, както и вратарят Емил Михайлов вече си търсят нови отбори. Варненският клуб даде и съгласието си за трансфери на защитника Александър Александров и капитана Георги Илиев.

Александров ще премине в руския "Урал" или в клуб от Казахстан без финансови претенции от страна на "Черно море". Илиев пък вече се е разбрал да подпише с китайския "Шъдзяджуан" срещу само 100 000 евро. Официалната версия за раздялата с Александров и Илиев е, че за двамата се прави жест, тъй като дали много за отбора.

Треньорът на "Черно море" Георги Иванов-Гонзо засега не коментира случващото се. Той единствено заяви пред радио "Дарик", че ръководството дълго се е колебаело дали да си позволи провеждането на предварително планирания лагер в Турция, но в крайна сметка се е съгласило да има такъв. Тимът започва зимната си подготовка на 9 януари, като напролет ще се дава шанс повече на млади играчи.

2
1187
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
04 Януари 2014 11:19
Оказа се, че това не е вярно и от Бареков ТВ за пореден път лъжат най-долно и нагло. Гонзо сам обясни за какво става въпрос и че нито отборът е в криза, нито има някакви проблеми. Няколко от силните играчи са избрали да ритат в чужбина за мноооого пари и да обогатят автобиографията си. Никой не ги е съкращавал. Недейте да преписвате от Барека. Не разбрахте ли, че той не е надежден източник на информация!!!!
06 Януари 2014 14:40
Едва ли това е причината. Ако на добрите играчи другаде се предлагат повече пари, естествено, че ще отидат. Кое е толкова чудно?! Това не значи задължително криза в отбора. Просто в такива моменти се спекулира особено много.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД