:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 30
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Португалецът

от "Берое" Давид Каядо е отказал оферта от клуба от родината си "Ещорил", съобщи местният в. "А Бола". Към крилото има интерес от руския "Том", италианския "Киево" и украинските "Таврия" и "Черноморец" (Одеса).



Контузия

на лагера на "Ботев" (Пд) в Кипър получи халфът Георги Сърмов. Холандският нападател Луис Педро пък вече е възстановен от травма на дясното ходило и поднови тренировки.



Спортният

директор на "Пирин" (Гоце Делчев) Иван Близнаков ще запази поста си и при новото ръководство. На първата тренировка на тима за годината в понеделник ще се появят завърналите се в тима футболисти Любомир Витанов и Румен Лапантов. Те бяха напуснали през септември м.г. след скандал с предишните шефове. Защитникът Димитър Пиргов, към когото имаше интерес от "Черноморец-Бургас", остава в "Пирин".



"Локо" (Пд)

ще изиграе 6 контроли по време на лагера си в Марбея (Исп), който ще се проведе от 21 януари до 4 февруари. Пловдивчани ще срещнат в приятелски турнир унгарския "Видеотон", латвийския "Юрмала" и украинския "Днипро" (Днипропетровск). Отделно са предвидени мачове с "Динамо" (Киев) и румънските "Стяуа" и "Оцелул".



Нападателят

на "Монтана" Мирослав Антонов е започнал преговори с "Торпедо" (Москва), съобщи агенция "Нов спорт". Той дори замина за Анталия (Тур), където руският втородивизионен отбор е на лагер.



"Монтана"

ще играе в Криводол домакинствата си от Б група през пролетта. Причината е, че на ст. "Огоста" ще бъде извършен мащабен ремонт, след който съоръжението ще разполага с осветление, светлинно табло, нова поливна система и лекоатлетическа писта.



Италианската

футболна федерация разреши на Кларънс Зеедорф да изпълнява треньорските функции в "Милан" и без да притежава необходимия лиценз "Про". Холандецът трябва да завърши курсовете и да получи документа през лятото. Първата тренировка на "Милан" под ръководството на Зеедорф бе изгледана лично от Фабио Капело, бивш треньор на тима и настоящ селекционер на националния тим на Русия. "Милан" е готов да помогне на Зеедорф, като отдели 25 млн. евро за нови попълнения през зимния трансферен период.
967
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД