:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шампионката На Ли обяви съпруга си за късметлия

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Съпругът Шан Дзян (вдясно) и треньорът Карлос Родригес се поздравяват през смях по време на забавната реч на На Ли след финала при жените в Мелбърн.
Чувството за хумор на На Ли е почти толкова силно нейно оръжие на тенис корта, колкото и уменията й с ракета в ръка. Китайката направи нагледна демонстрация за пореден път в събота, когато първо победи Доминика Цибулкова (Слвк) със 7:6 (3), 6:0 в женския финал на Australian Open, а после плени и публиката на "Род Лейвър Арина" с непринуденото си поведение по време на церемонията по награждаване.

"Хм, на кого да благодаря най-напред? На Макс - агента ми. Той ме прави богата, благодаря! - пошегува се На, която с втората си титла от Големия шлем получи и чек за $2.65 млн. - После идва ред на моя физиотерапевт Алекс. Четири години сме заедно и нямам нито една контузия. Е, да, миналата година на финала, но това си беше по моя вина. Благодаря и на треньора ми Карлос, който винаги е вярвал, че мога да се справя. Работихме много здраво на тренировъчния корт, особено през зимата. А сега към съпруга ми - вече си известен в Китай. Отказа се от всичко, за да пътуваш с мен. Оправяш ракетите, подготвяш напитките. Вършиш много работа. Благодаря, ти си добро момче. Също и късметлия, че ме намери."

Обяснимо Цибулкова бе на обратния полюс на емоциите и бе видимо разочарована, но все пак намери сили да поздрави шампионката. "Не знам откъде да започна. Това бяха две от най-страхотните седмици в живота ми. Мисля, че ще се разплача - каза словачката с насълзени очи. - Благодаря на треньора, на годеника ми, на фиизотерапевта и на родителите ми. Това, че съм тук и представлявам Словакия като първата финалистка от родината ми, за мен означава много. Поздравявам На Ли, тя заслужаваше да бъде шампионка."
1272
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД