:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 223
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бразилец се завърна в "Литекс"

Том
"Литекс" официално финализира привличането на Уелингтон Брито да Силва - Том. Бразилецът ще играе в бившия си тим през пролетния полусезон като преотстъпен от турския "Истанбул ББ". От Ловеч обявиха, че Том е имал оферти от два български водещи клуба, но е демонстрирал лоялност, за да облече отново екипа на "Литекс".

Бразилецът има общо 5 сезона за "оранжевите", за които записа 150 мача с 20 гола и 29 асистенции. С тима той спечели 2 титли и 2 купи на България, както и 1 Суперкупа. През 2011 г. бе продаден на "Истанбул ББ", но през последния сезон не влизаше в сметките на треньорския щаб и затова предпочете да напусне.

Том ще пътува с "Литекс" днес за Анталия. В турския курорт футболистите на лидера в първенството на А група ще изкарат втория си подготвителен лагер. Първата контрола на "оранжевите" е в четвъртък, 30 януари срещу "Партизан" (Сър). Вчера се разбра и че ръководството на клуба е уговорило и още един приятелски мач, който го нямаше в програмата. Той е на 3 февруари срещу руския "Амкар" (Перм).

1034
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД