:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 222
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Локомотив" (Пд) удължи

с 1 седмица престоя си в Марбея (Исп), където е на подготвителен лагер. Решението бе взето заради лошото време в България, както и заради поканата за участие в международен турнир. Така пловдивчани ще се приберат в България на 11 вместо на 4 февруари.



Централният защитник

Димитър Пиргов, който през миналата седмица разтрогна договора си с "Пирин" (ГД), ще продължи кариерата си в "Славия". Бранителят имаше оферта и от "Черноморец-Бургас", но предпочете да приеме офертата на "белите".



Халфът Стефан Спировски

подписа с "Берое", след като изкара пробен период в тима. Той е четвъртото ново попълнение на старозагорци Николай Чипев, Самир Аясс и Илия Мунин. Спировски е играл за македонските "Пелистер" и "Работнички", както и за "Борац" (Сър). Очакваше се той да вземе участие във вчерашната контрола на "Берое" с "Несебър", която обаче пропадна заради лошото време.



С група от 26 футболисти

- 23 полеви играчи и трима вратари "Черно море" замина за лагер в Турция. С отбора пътуват 9 юноши, на които треньорът Георги Иванов ще разчита през пролетния дял от първенството. Те взеха участие в контролата срещу "Калиакра" в събота, спечелена с 4:0 от варненци. В Турция тимът, воден от Георги Иванов-Гонзо, планира да играе 5 контроли, но засега сигурни са само две - с "Шльонск" (Пол) и с "Атирау" (Каз).



Нападателят Бранимир Костадинов

може да се счита за сигурно ново попълнение на "Черноморец-Бургас". Той пропусна контролата с "Левски", завършила 3:5, заради лека травма, но се очаква тази вечер да подпише договор с бургазлии. Костадинов е бивш играч на бургазлии, а се последно носеше екипа на "Локомотив" (Сф).



697
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД