:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 244
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" прати Родригес под наем в испански клуб

"Сините" най-вероятно ще се разделят с бразилския защитник Уолас
СНИМКА: LEVSKI.BG
Халфът на "Левски" Ларсен Туре се разписва във вратата на "Черноморец-Бургас" по време на контролата, играна в Созопол. Французинът отбеляза три от попаденията за "сините", а по веднъж точни бяха Антон Огнянов и юношата Борислав Цонев.
"Левски" се раздели със звездата си Гари Родригес. Холандското крило обаче не бе продадено, а пратено под наем в клуба от Примера дивисион "Елче". Според медиите в Испания "Елче" ще плати 600 000 евро за нападателя, но чак през лятото, когато ще може да го закупи.

Не е ясно каква сума ще дадат испанците на "Левски", за да ползват крилото под наем. Знае се обаче, че при евентуален трансфер след края на сезона 20% от парите ще отидат в бившия клуб на Родригес - "Дан Хааг". Самият Родригес още в събота отлетя за Испания, а вчера трябваше да премине медицински прегледи и да подпише договор. От "Елче" отказаха коментар за привличането му, тъй като на тима днес предстои тежко гостуване на "Реал Сосиедад" в мач от първенството. Все пак се разбра, че спортният директор Хесус де Уертас е гледал на живо 6 мача на "Левски", преди да реши да вземе холандеца.

В същото време се разбра, че шансовете на бразилеца Фернандо Уолас да остане в "Левски" не са особено големи. Бранителят е на проби при "сините" и игра цял мач при победата с 5:3 над "Черноморец-Бургас" в първата контрола за годината. Именно през неговата зона - отляво, дойдоха голяма част от опасностите пред вратата на столичани. Уолас ще играе и в следващата проверка - със "Созопол" на 29 февруари, но вероятно няма да пътува с отбора за Кипър.

Така "Левски" ще продължи да търси още защитници, тъй като вече се раздели с четирима - Нуно Пинто, Димитър Везалов, Алекс Перес и Йордан Милиев. Освен това се преговаря с чужденец, който да замести Гари Родригес. Търси се и разиграващ халф, тъй като почти сигурно тимът ще се раздели и с Владимир Гаджев. Част от новите трябва да пристигнат още тази седмица.



14
1320
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
14
 Видими 
26 Януари 2014 19:52
Няма страшно - пътят е ясен и славен...

http://dragoi2010.wordpress.com/
27 Януари 2014 07:29
"Павел Чмовш. ще играе в България. Остава само да мине медицинските тестове. Договорът му ще е за 2,5 години", разкри личният агент на бранителя Иржи Мюлер.

27 Януари 2014 09:42
Хареса ми обещанието на Макриев - ще се раздаваме докрай! С юношите от признатата школа,резултатите няма да закъснеят. Да дадем шанс на това левскарско треньорско ръководство. Дано и Батков не се опита да остроумничи,че тогава всичко пропада. Моята молба към него е ,когато го засърби езика ,да ходи....... на лов ! Нищо че е слаб стрелец. Таман и дивеча жив, и той облекчен.
27 Януари 2014 10:03
Kosatka,
27 Януари 2014 10:12
Косатка, вече ми е ясно, защо Варна се напълни с врани!
27 Януари 2014 10:23
М-дааа, отново има пълна яснота около селекцията...
27 Януари 2014 10:46
Враните са по-интелигентни от гларусите,даже и говорят...
27 Януари 2014 12:43
Много постничко менюто тази зима. Кисело зеле без "свинско". Поне малкhttp://www.segabg.com/img/i_laughing.gifо мас да имаше.
27 Януари 2014 12:54
Даскале
Във Варна е абсолютен хаос, след като падна малко сняг. Варненци се оплакват, че са чакали и са мръзнали с часове по спирките. Други пък описват патилата си, когато са изкарали автомобилите си по заледените улици, съобщава "Петел".
Пък "врана" съобщи че си си преименувал лодката -"ЛумпениадА" и си я бутал по синьото море.... Ха
27 Януари 2014 14:33
Гари тук, Гари там, накрая Гари под наем а ГаРджев още чака писмо от УкрайНа, ма сигурно го е страх та си седи на топло в Созопол
27 Януари 2014 15:51
Гари тук, Гари там, накрая Гари под наем

Испанският вестник „Marca” обяви, че звездата на Левски Гари Родригес няма да играе под наем в Елче, а ще подпише 4 годишен договор.
Според изданието, националът ще акостира в новака от Примера Дивизион заедно с звездата Нелсън Валдес, който през годините бе част от отборите на Борусия Дортмунд, Вердер и Рубин.
Именно парагваецът ще играе под наем в испанския тим, а не крилото на „сините“.

Пешо, Пешоооо...
27 Януари 2014 17:42
Тамагочи, коментираме написаното СЕГА не в Марка
27 Януари 2014 18:12
Пешев...
Столичанинът е свикнал на всякакви изненади – разчленяване на автобуса на две по време на движение, откачане на врати, пукане на гуми и пр. Но най-новият хит в интернет е фотос на преспичка сняг, навята в рейс 305 от градския транспорт в София, която претендира за културна столица на Европа.
завалията
27 Януари 2014 18:12
Пешев...
Столичанинът е свикнал на всякакви изненади – разчленяване на автобуса на две по време на движение, откачане на врати, пукане на гуми и пр. Но най-новият хит в интернет е фотос на преспичка сняг, навята в рейс 305 от градския транспорт в София, която претендира за културна столица на Европа.
завалията
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД