:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 304
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" търси нов заради тежка травма

Антон Огнянов ще бъде опериран от австрийски професор
"Левски" започна да търси нов халф, след като привлеченият от "Любимец" през зимната пауза Антон Огнянов получи тежка контузия по време на контролата с чешкия "Виктория" (Пилзен). "Сините" загубиха с 0:3, а Огнянов пострада още във втората минута. Халфът бе изритан грубо от Томаш Вагнер, който го изпрати директно в болница в Кипър. Оказа се, че българинът е със счупена кост и скъсани връзки на левия глезен.

Първоначално ръководството на "Левски" имаше намерение да прати Огнянов в София, но бе взето решение директно от Кипър той да пътува за клиника в Инсбрук (Ав). Там играчът ще бъде опериран от един от най-добрите специалисти - проф. Кристиян Финк. Операцията най-вероятно ще бъде извършена още утре, но във всички случаи новото попълнение на "сините" пропуска остатъка от сезона.

Треньорът на "Левски" Антони Здравков призна, че е много разочарован от травмата на Огнянов, тъй като футболистът показвал добро ниво и хъс в тренировките и мачовете. Той допълни, че в момента се преговаря с двама играчи, като единият е бразилецът Рафаел Бастос. Здравков обясни, че намирането на ляв защитник не е приоритет, тъй като на този пост той разполага с Орлин Старокин и Мики Орачев, както и с новото попълнение Пламен Крумов, който също може да играе в тази зона.

"За мен по-важното не е какви играчи ще привлечем, а как ще се подготвим за началото на пролетния дял от първенството - обясни Здравков. - Мога да обещая на привържениците ни, че след 10 дни отборът ще изглежда коренно различно. Загубите в контролите, които допуснахме в Кипър, се дължат на единични грешки в защита. Причината за тях, както и за липсата на увереност при реализирането на положенията, е натрупана умора в отбора. Именно заради това играем и срещу силни съперници - за да видим къде са ни истинските проблеми."

17
1224
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
17
 Видими 
11 Февруари 2014 20:26
САМО ЛЕВСКИ!!!
11 Февруари 2014 21:35
На Фниманието на моят виртприятел Ser Elias
Натисни тук
Сега остава да ме "упълмощят" безплатно, пътни, квартирни и дневни от моя джоб и със Седрик Бардон да набием мекия до Реймс. Няма начина да няма начин Айте да не се предаде и той пред идеята ЛЕВСКИ
11 Февруари 2014 21:56
Абе кво стана , Пижу и Стефан Гонгаджията още ли търчат некъде по Копа Кабана да фанат оня бразилската дзвезда, чиято месечна плата е 100 000 лв

Фанаха я! Натисни тук
12 Февруари 2014 07:19
Преди написах, че Ицо Йовов е буквално БОК на трансферите и предизвиках полемика . . .

Потвърждавам мнението си!
С 0 (нула) лв отпуснати за селекция, Йовов направи почти нереалното . . .

Доведе двама централни защитници - чеха с невъзможното име и Белаид. Антон Огнянов му беше най слабия трансфер, но пък той за жалост се контузи.
Аз лично, залагам на Божинов. Чалгар и изключително просто момче, но с последен шанс за завръщане към футбола. Божинов, чисто спортно-технически едва ли някой може да каже лоша дума. За останалото в неповторимата и несравнима А група - няма смисъл да се говори!
Сега взимаме яко бразилче, чудесно попълнение и много по добро от Вутов и Гари . . .

до дни ще вземем ляв бег и ляво крило!!!


Левски прави шампионска селекция и съм оптимист, че на връх ВЕКОВНИЯ ни юбилей ще се поздравим и с титла и купа!!!
и ще си направим празника! (не само с два плаката, като жълтити )

П.С. Винаги съм отричал Йовов, като футболист, но не мога да не призная, че имаше акъл и сега за първи път имаме селекция, като хората . . . и то без пари!!!
ако се смени машиниста, може и да тръгнем нагоре, като клуб!!!

САМО ЛЕВСКИ!!!
12 Февруари 2014 07:43
до дни ще вземем ляв бег и ляво крило!!!

Дано да не закъсняхме!
12 Февруари 2014 07:44
ЛайсТнаНатисни тук
12 Февруари 2014 08:44
archi
12 Февруари 2014 07:19
Като интелигентност Йовов е много над нивото на футболистите, а и не само тяхното. Личи си, че първите седем години не е тичал само след топката.
Ама с това
Божинов, чисто спортно-технически едва ли някой може да каже лоша дума

не съм съгласен. След "Лече", като съвсем млад юноша, никаде не е показал класа. Въпреки че привличането му за мен е грешка, в чисто човешки план му съчувствам и желая успех.
Само ЛЕВСКИ, обичме те!
12 Февруари 2014 09:46
Селекцията ни е закъсняла, оттам ще е необиграна, доброто в случая, е че първите ни два мача са срещу относително по-слаби отбори - Славия и Локо Сф.
Проблемите ни в защита остават и това се вижда всеки мач. Ако ще ползваме Чмовш и Белаид като двойка централни, тия кога ще изиграят един мач заедно - срещу Славия ли? Ако Белаид ще го ползват ляв бек, с кой ще си късаме нервите като втори в двойката централни - Дани Димов или Пелето?
В контролите въпреки "атомното" ни нападение колко гола сме вкарали досега?
Хич не съм оптимист за момента, въпреки че има надежди и проблясъци.
Жалко за Огнянов, имаше шанс да се покаже и изяде тревата момчето, явно ще чака догодина, въпреки, че след такава лоша контузия никой играч не е същия - счупена костица и скъсани връзки, от това по-гадно май няма!
12 Февруари 2014 10:03
Кой та кой? Ами няма да ни уведомяват с SMS-и, но все таки твъре вероятно е за ляв бек да е един с показатели:
Дата на раждане: 14.01.1987
Държава: Бразилия
Височина: 178
Тегло: 70
Пост: Защитник
Предишни отбори: Санто Андре, Гремио Баруери
12 Февруари 2014 10:10
САМО ЛЕВСКИ !
12 Февруари 2014 10:42
Селекцията и т.г. не се направи така както винаги ни обещават. Още за рутинните медицински изследвания всички да са на линия. Да се гони до дупка юбилеен дубъл
Но у нас е така. Кърпи се до последният момент. Особено е тревожно положението, по-горе вече се спомена с лявата част на отбора. Връщането на Старокин на левият бек и използването на Миро за ляво крило направо разбива досегашната схема. Трябва ни двама научени играчи. Единият нека бъде "компатриота" Айте.
12 Февруари 2014 11:36
Кара,

ако бях на тебе, досега да съм запалил подметките към Реймс и да съм си поговорил с тоя Айте. Со кротце, со благо и со малце кютек, ако се налага. Не ти трябва мандат от ръководството, прояви малко самоинициатива
Дет са вика, сума ти и менте-мениджъри подливат вода по тоя трансфер, нека един като тебе пък да агитира момчето в правилната посока
12 Февруари 2014 12:54
Heelic, бон иде с
Ама ми се ще и Седрик да е с мен щото с моя френски водещ ще е само кютека
12 Февруари 2014 15:38
Тодор Батков може да диша по-спокойно, след като Майкъл Чорни отново реши да спаси „сините”! Благодарение на бизнесмена от Ташкент Левски не само няма да има проблем с лиценза, но започва да мисли за по-сериозни неща

12 Февруари 2014 15:55
Очи чьорние, втори епизод
12 Февруари 2014 16:58
Абе, кАде са прасетата?
12 Февруари 2014 17:10
Абе, кАде са прасетата?

Изедоха на Жалгирис жАладите.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД