:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 240
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Новоизбраният

губернатор на Токио - Еити Масудзое, ще пристигне в Сочи, за да обмени опит в организацията на игрите, във връзка с домакинството на японската столица на лятната олимпиада през 2020 г. "Ще ида за един ден, трябва да видя как е уредено всичко, да поговоря с членове на МОК", каза Масудзое.



МОК сне

забраната индийските състезатели да не участват под флага на страната си, след като на 9 февруари в Индия бе избрано ново ръководство на местния олимпийски комитет начело с Нараян Рамачадран. Наказанието бе от 2012 г., когато МОК не призна тогава избраното ръководство. Сега тримата олимпийци на Индия може да сложат флага на страната на екипите си и да издигнат знамето в олимпийското село. На церемонията по откриване състезателите бяха с петте олимпийски кръга на екипировката си.



Филипинският

фигурист Майкъл Кристиан Мартинес (17 г.) е заложил дома на майка си, за да участва в Сочи. Единственият олимпиец на страната ипотекирал къщата, защото президентът на Филипините отказал финансова помощ за пътуването до Сочи.
805
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД