:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 372
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Пелегрини оправда загубата на "Манчестър С" със съдията

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Ситуацията, която до голяма степен предопредели изхода на мача в Манчестър - защитникът на "Сити" Мартин Демикелис (вдясно) спъва откъсналия се напред Лионел Меси, като е видно, че решаващата част от нарушението се извършва в наказателното поле. Последваха червен картон за Демикелис и дузпа, от която Меси вкара първия гол за победата на "Барселона" с 2:0.
Мениджърът на "Манчестър С" Мануел Пелегрини обяви шведския рефер Йонас Ериксон за виновник за домакинската загуба с 0:2 от "Барселона" в първи 1/8-финал в Шампионската лига.

"Не е само червеният картон и дузпата, макар нарушението да бе извън наказателното поле. Като цяло съдията не беше безпристрастен и реши изхода на мача. Не забеляза фаула на Бускетс срещу Хесус Навас, макар да бе на 3 метра. Срещу отбор като "Барселона" е трудно да победиш след такива грешки. Но не сме се предали. Ще опитаме всичко на "Камп Ноу", за да победим", каза Пелегрини.

На друго мнение обаче бе халфът на "Сити" Яя Туре: "Загубихме от най-добрия отбор в света. Съдията не е виновен." А пък треньорът на "Барселона" Херардо Мартино подчерта, че Ериксон е отменил редовен гол в 81-вата мин. на Фабрегас, зачитайки засада.

С победата си с 4:0 в Германия над "Байер" пък ПСЖ вече мисли за 1/4-финалите. "Знаех, че "Байер" не е уверен след две поредни загуби, и помолих играчите си да атакуват при всяка възможност. Ранният гол на Блез Матюиди много ни помогна", каза треньорът на парижани Лоран Блан. Преди мача немската полиция не пусна в страната 170 фенове на ПСЖ заради открити в автобусите пиротехника и оръжия.
1
1105
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
20 Февруари 2014 11:53
Умрях от скука първото полувреме.
Тоя Пелегрини май беше сбъркал и състава и тактиката...
Добре, че снощи баварците е Арсенал направиха шоу.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД