:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

В "Лудогорец" са леко притеснени от прекалено високите очаквания

Все още не сме в оптимална игрова форма, призна треньорът Стоев
Треньорът на "Лудогорец" Стойчо Стоев призна, че очакванията към отбора му преди 1/16-финалите от турнира на Лига Европа са прекалено високи. Вчера шампионите заминаха за Рим, където днес от 22.05 ч. българско време ще излязат срещу италианския "Лацио". Реваншът в София е след седмица.

"Ние отиваме спокойни и уверени, като желанието ни е да продължим с добрите си игри - коментира Стоев. - Трябва обаче да видим доколко "Лацио" ще ни позволи да продължим напред в турнира. Може би очакванията към отбора са прекалено високи. "Лудогорец" постигна успехи, а колкото повече успехи се постигат, толкова повече се иска."

Специалистът допълни, че отборът му е в добро физическо състояние, въпреки че игрово все още е далеч от това, което се иска. Стоев е доволен най-вече, че ще може да разчита на голяма група от футболисти, след като някои от тях пропуснаха част от подготовката зарази различни травми. Сред тях е и французинът Александър Барт, който не игра в някои от контролите.

"Не мисля, че "Лацио" може да подцени "Лудогорец" - каза още Стоев. - След идването на треньора Еди Рея отборът заигра по-добре. Вярно е, че последният мач не беше добър (б.а. - 1:3 с "Ливорно"), но като цяло италианците вдигнаха нивото. Освен това те имат голяма група от футболисти, които са абсолютно равностойни, и каквито и промени да направят, не вярват да се усетят".

Според плеймейкъра на "Лудогорец" - Марселиньо, голям плюс за тима му може да се откаже отсъствието от състава на "Лацио" на халфа Ернанес, който през януари премина в "Интер".

"Въпреки това "Лацио" има огромен избор от играчи. Много опасен е Кандрева, а за Клозе трябва да се внимава през цялото време. Гледахме 5 мача на "Лацио", в които отборът играе с трима в защита и с наситена халфова линия. Ние обаче също сме в добра форма и имаме шансове", каза Марселиньо.
4
1120
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
20 Февруари 2014 17:44
Като казаха а ,да кажат и "Л", или Д, пък може и "К". Пък дОвечеРа ще видим кои са О рли и кои са Кондори!
21 Февруари 2014 00:03
.
21 Февруари 2014 00:11
Тепърва идва сериозния мач на Шампионите в домашното първенство , неделя 23/02


Muktadasaxkoburgidiotski
15 Авг 2012 00:18
Мнения: 13,182
От: Vanuatu Грозно и агонизиращо мучене , хвърчащи рога и копита , скъсани вимета и онодени жестоко говеда , тържествуващи жълти птичета ,летящи гордо над бойното поле... къде е тази сюрреалистична действителност ? ? ? Без съмнение - неделя 19/08 , 21,45 ч... гейарена , Подуяне !

21 Февруари 2014 08:50
Лудогорец определено ме изненадаха.Да продължават все така
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД