:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 327
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

На кафе без Гала

Тема на уикенда: шербет кафето на мира, поръчано насред Кърджали от ББ и Местан. На срещата присъствал и соцдепутат, но на неговото присъствие никой не акцентира.

Всички обаче са единодушни, че лидерите си сърбали каймаците възпитано, а не като някои роднини на президента на Съединените щати: "Тъщата на Обама подлуди хотел в Пекин"...

Нашите, напротив, показали колко са ОК с толерантността - на езика на Обамовата тъща. (Офтопик - "Изразът ОК стана на 175 години", "Труд"; междувременно "Сутиенът стана на 100 години" - "24 часа".)

Бойко и Лютви прекарали времето си в общественото заведение кротко, културно и медиатично. Фразата "толерантно кафе" е пленила всички добри медийни същества без "Телеграф" и "Монитор". Те информират някак дистанцирано: "Борисов и Местан на кафе в Кърджали"; суха фраза и протокол. Друго е в "Стандарт": "Изпиха кафето на мира"; "Срещата е сензация" (според ДПС); "Кърджали е мястото да опровергаем всички приказки за етническа нетолерантност" - това пък е оценката на ББ - златна уста, дето колчем се отвори, потичат реки от добавена стойност.

Деловата страна на срещата - "Борисов и Местан на кафе за ЦИК", е едно от заглавията на "Труд"; за "Стандарт" - като се пие толерантно кафе, работата може да почака - "...решават проблема с ЦИК утре".

"Преса" въвежда читателя в тънкостите на диалога между големите - "Длъжни сме да пием по едно кафе и дори аз ще платя сметката", твърдо, но любезно предлага ББ; "В Кърджали сметките ги плаща Местан", също тъй любезно отговаря за себе си в трето лице събеседникът по желание (на пиар службите).

За тия, които нямат пари за кафе на търпимостта - "Минаваме на бира в пластмасови кутии", откровеничи "Труд".

Ако и бирата не помага - "Учителка лекува с енергийна пирамида", презентира "Стандарт", а прелитащият се усеща като препотен Сфинкс, който хиляди години се разправя със семпли хора...

1418
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД