:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 362
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Втора загуба

във втория си мач начело на "Интерклубе" (Луанда) записа треньорът Илиан Илиев - 0:3 навън от "Примейро де Агосто" в 13-ия кръг в Ангола. Воденият от Едуард Ераносян "Кабушкорп" пък би с 1:0 у дома "Бенфика" (Луанда) и излезе на второ място с 29 т. Води "Рекреативо до Либоло" с 35 т. "Интерклубе" пък е 9-и с 16 т.



Младежкият

национал Вилиян Бижев бе освободен от "Ливърпул", след като договорът му с клуба изтече. Той бе привлечен там през лятото на 2011 г., но оттогава бе преотстъпван на немския "Фортуна" (Дюселдорф) и норвежкия ИК "Старт". От януари 2013 г. Бижев бе във втория тим на "Ливърпул", но не успя да се наложи. Той сега започна тренировки със "Славия", но ще очаква оферти от чужбина.



За първи път

в 74-годишната си история "Ейбар" влезе в испанската Примера дивисион. В 40-ия кръг на втора дивизия тимът спечели с 1:0 срещу "Алавес" и два кръга преди края събра 67 т., осигурявайки си едно от първите две места в класирането, даващи право на промоция в елита. Втори е "Депортиво" (66 т.), който се нуждае от 1 т. до края на сезона, за да се върне в Примера дивисион. С по 60 т. следват "Спортинг" (Хихон), "Барселона" II и "Лас Палмас".



Собственикът

на "Интер" Ерик Тохир разкри трансферните цели на клуба през лятото. Това са аржентинецът Ерик Ламела ("Тотнъм"), бразилецът Луис Густаво ("Волфсбург"), босненецът Един Джеко ("Манчестър С") и Алваро Мората ("Реал", М). Тохир обяви също, че иска да намали средната възраст на отбора.



Аржентинецът

Мауро Сарате (27 г.) ще подпише договор за 3 сезона с "Уест Хем". Той за последно игра в родината си с "Велес Сарсфийлд", а преди е бил в "Бирмингам", "Лацио" и "Интер".
670
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД