:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Антон Велков е фаворит

за селекционер на младежкия национален отбор по футбол, съобщи радио "Дарик". Постът е вакантен след напускането на Михаил Мадански в края на 2013 г., а изборът трябва да се направи от Изпълкома на БФС в началото на юли. Велков е бивш наставник на "Локо" (Сф) и "Видима-Раковски".



"Ботев" (Пд) може

да привлече вратаря на "Спартак" (Вн) Петър Денчев. Той е играл преди това в "Спартак" (Пд), "Сливен", "Черно море", "Локо" (Пд) и "Нефтохимик". Междувременно стана ясно, че "Ботев" трябва да играе контроли на лагера си в Австрия срещу местния "Адмира Вакер" и руския "Кубан", където играят Ивелин Попов и Станислав Манолев. "Ботев" заминава за лагера на 8 юни.



"Литекс" има интерес

към национала на Таити Сони Мустивар (24 г.). Халфът на румънския "Петролул" (Плоещ) е следен и от "Лудогорец". Предимството на Мустивар е, че има и френски паспорт.



"Марек" ще има за спонсор

компанията "Актавис" и през следващия сезон, в който отборът ще играе в А група. Фармацевтичният гигант ще оказва финансова помощ, както и ще дарява медикаменти за нуждите на клуба. По линията на спонсорството юношеският тим на "Марек" ще участва през юли в международния турнир "Готия Къп" в Гьотеборг, което се води и неофициално световно клубно първенство за деца и юноши.



Футболисти без договори

ще се събират да тренират и да играят контроли за пета поредна година по проект на Асоциацията на българските футболисти съвместно с БФС. Целта е играчите да проведат пълноценна подготовка, както и да бъдат забелязани от мениджъри и представители на клубове в тези контроли. Лагерът ще се проведе в Брезник от 22 юни, а тимът на свободните агенти ще замине на 3 юни за Австрия. Там ще участва в турнир на ФИФПро за играчи без договор от Централна и Източна Европа заедно с подобни състави от Гърция, Словения, Сърбия, Австрия и Хърватия.



"Тотнъм" ще назначи

до сряда нов мениджър на отбора и това ще е аржентинецът Маурицио Почетино ("Саутхемптън"), съобщи в. "Дейли Мейл". Резервен вариант пък е холандецът Франк де Бур ("Аякс").
677
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД