:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 336
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Боримиров постави условия на Гонзо

СНИМКА: БГНЕС
Даниел Боримиров (вдясно)
Бъдещият директор на Детско-юношеската школа на "Левски" Даниел Боримиров заяви, че е поставил някои условия пред спортния директор Георги Иванов, за да поеме поста. Вчера двамата имаха среща, продължила близо два часа, на която обсъждаха назначението на Боримиров.

"Диалогът между нас е положителен, но все още няма нищо официално - каза след срещата Даниел. - До няколко дни трябва да има развитие. Говорихме да поема школата и да му помагам в първия отбор. Първата задача е да подменим изкуствения терен и да направим нови съблекални за юношите."

Бронзовият медалист от световното в САЩ`94 допълни, че не се притеснява от многото работа, която му предстои на "Герена". Той разкри още, че в клуба обмислят привличането на методист от Германия или друга европейска държава, който да работи в школата.

"Водихме разговор и за това как ще се осигурява финансирането на школата, но засега не мога да кажа нищо повече. Разбира се, че поставих и условия за работата, тъй като имам своите виждания по въпроса", допълни Боримиров.

Той отказа да коментира дали спряганият като нов треньор Ивайло Петев е поставил условие, че ще дойде в "Левски" само ако и Боримиров започне работа в клуба.
 Георги Иванов
8
1040
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
26 Май 2014 22:09
"...Петев е поставил условие, че ще дойде в "Левски" само ако и Боримиров започне работа в клуба...."

Ако в това има нещо вярно, то содомията е пълна: " от люлинските чобани би ме опазил само зетът на тяхния патрон Таки ( НСПП очевидно нямаше кохонес за нещо подобно). И това е клуб, чието основаване било" естествено продължение на Възрожденските процеси в българското общество", както изригна преди няколко дни в този форум един нещастен възрастен провинциалист ?!
27 Май 2014 06:31
Снощи при Крум в "Зона спорт" Борето каза, че е говорил с Георги (Гонзо), не и с Батков. А със собственика дали е говорил, нали щеше да ни го разкрива след Нова година
п.п. В същото предаване Наско каза, че подготвя нещо, което ще обяви до 10 дни и ще има ефект на атомна бомба за футбола ни. Ако е отиването му в "Славия" като директор, както се тиражира в някои медии - най-обикновена пиратка е.
27 Май 2014 08:46
Само автомат не му давайте и го дръжте далеч от децата!
27 Май 2014 09:01
Force
, да искш да работиш и да можеш, са различни неща. Нали? Ето сега имаме двама изгарящи от огромно желание да са началници. Мисля ще ти /ви/ е забавно...
27 Май 2014 10:20
(снимка: натиснете тук)
27 Май 2014 11:59
Едно нещо не мога да разбера: ритнитопковци без подходящо образование, най-много със средно такова, без опит, без стаж, изведнъж биват назначавани за директори. Как става тази работа и защо се приема за нормално в тези среди?
Разбирам, че е добре за който е да е клуб, бивши негови футболисти да осъществяват връзката между играчите и ръководството на тима. Но чак пък директори да ги наречеш.
Горното не се отнася само за "Левски".
27 Май 2014 13:24
Едно нещо не мога да разбера: ритнитопковци без подходящо образование, най-много със средно такова, без опит, без стаж, изведнъж ги биват назначавани за директори. Как става тази работа и защо се приема за нормално в тези среди?

Kaто награда за вярна служба лично на шефа за онези, които са показали, че могат да си държат езика зад зъбите, но имат добри организационни способности в точно определени сфери.
28 Май 2014 02:03
Аз пък друго не разбирам. Същите тези ритнитопковци нямат ли тикви на раменете да видят и проумеят как икони на клуба ,"легенди" ги назначават едни след други , с една или друга цел ,а после при първите незадоволителни резултати ги ротират с други. Те дори лицата почнаха да се повтарят...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД