:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Кучето - Слънце, котката - Луна

Всеки си е мечтал като дете да има куче или коте. Какво да правим, когато малкото ни дете поиска животинче? Нали ако му го вземем, после ние ще трябва да се грижим за него? Ако не ви се поема такава отговорност, може да се справите с проблема по друг начин.

Съвсем символично котката се свързва с Луната, нощта и домашния уют. Дете или възрастен човек, който мечтае за котка, показва, че нещо не е наред с нещата вкъщи, с отношенията с майката. Ако едно дете непрекъснато моли за коте, трябва да се замислите дали то се чувства добре у дома, дали усеща достатъчно грижи. При възрастните това желание се появява, когато отношенията с партньора не вървят добре или пък човек стои пред важно интимно решение, което много го тревожи. Ако човек има здраво семейство, което да го прави щастлив, мечтата за котка няма да е толкова неудържима. Но присъствието на котка в дома намалява тревогите и самотата. Това лунно същество е способно да компенсира липсата на семейство, да успокои душата на човека и да го отпусне.

Ако котката е Луна, то кучето е Слънце. Слънцето е свързано с творческото в човека, Луната само отразява светлината на Слънцето, така както къщата отразява характера на стопанина си. Онези, които мечтаят за куче, искат слънчева независимост и власт, искат да бъдат творци, център на света, в който живеят. Ако детето много иска куче, създайте му условия да твори, да произвежда. Това е дете, което иска да изпъкне, да учудва и радва хората наоколо. Ако много иска куче, значи е крайно време да си разнообрази живота.

Слънцето е извор на творческо вдъхновение, когато всичко е станало банално и ежедневието не оставя сили и време за нищо ново.

Нуждата да имаш куче или котка винаги има подсъзнателен характер и е сигнал за това, че нещо в живота липсва. Животните - били те котки, кучета или жирафи - ни помагат да се развиваме и запълват празнините в живота ни. Общуването с четирикраките любимци ни прави по-добри, а желанието да сме по-близо до тях ни подсказва, че имаме нужда да бъдем по-нежни, грижливи, отговорни и продуктивни хора.
1256
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД