:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 410
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Некачествени пилета доставени на ВМС

Частна фирма е доставила некачествено пилешко месо за военноморски поделения в страната. Това съобщиха от пресцентъра на Главния щаб на ВМС във Варна. Оттам обаче не назоваха името на компанията, кога е била извършена доставката, нито в какво количество е. "Утре (днес - б.р.)ще излезем с официално съобщение по случая, засега и ние не знаем повече подробности", заяви служителка на пресслужбата. Фирмата е имала договор с военноморските сили.

При всички положения пилешкото е пристигнало преди края на миналата седмица. В петък следобед ВМС е разпратило регулярна заповед до всичките си поделения в страната, в която забранява на личния състав консумацията на пилешко месо. От военноморска база "Атия" потвърдиха за заповедта. В нея обаче не била посочена причина. В базата имат доставено пилешко, за което предположиха, че е от същата фирма, тъй като едно и също дружество зареждало всички поделения на ВМС.

"Заповедта няма никаква връзка с птичия грип", казаха от пресцентъра на Военноморските сили. Оттам потвърдиха, че месото вероятно е консумирано в поделенията.
1
1105
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
27 Септември 2005 06:01
Британската преса замеси Некачествени пилета, с хафния в СОС "Ал Кайда"в аферата с Разпределение на местата на Медсестрите ни в Либия, които вече спят в две стаи, доставени на ВМС от Близнаков и ген. Колев, които се разминаха за изтеглянето от Ирак. Първите двама (близнаци) свиха в едната стая със сестрите, а Колев пък в другата, тази в която е д-р Здравко. Стаята в ляво ще се отоплява по метода Овчаров, тази в дясно по този на Пастиров. Комуникацията между тях ще е по новите цени на Глобул и Мобител след 21:00 ч., всяка вечер. Между двете помещения е разположен Автосалон 2005. По повод настъпилата задушевна обстановка СЕМ вдигна мерника и на "Биг брадър" 2х2.5 сестри. Основната Клаус(а) на наемноправния договор гласял: Пазете се от полови изненади в договора с ЕС! От ВМС последва отговор - 1.СДС-Бургас отряза Надежда, преди да я изслуша, т.е.микрофон не и беше предоставен. Направо я изчукаха, т.е. отрязаха и 2. В Шабла чакат фургони за останалите без покрив Четирима загинали при удар между автобус и лека кола, т.е. Поне осем съперници в битката за София, столица на Хафния, където Близък на Фидел (Тони-Кастро Блеев, а не Цвилев както му викат Хаванчани) стана кмет на Велинград. Кметовете обаче искат още правомощия при бедствие като Икономистите подкрепящи идеите на Станишев за доходите Накратко. След като Съдът спря изселването на ромите от "Възраждане", последният замина за Чехия. Там той ще се прояви като ловък "Чиър лидър" в Трети Национален фестивал - конкурс на мажоретния танц "Добрич - Албена 2005" който ще се проведе в рамки ...те на Пражкия затвор. Няма как - Решението за боклука пак в последния момент, НАКРАТКО. Цирк! Културното лото отново влиза в парламента, а Кинаджии си искат 580 дка от Данаилов В центъра на Хасково, където бе подредена изложба от матРеал в защита на гражданските и трудовите прав ...ителствени изцепки. Във връзка с почина на другаря Шубраков "Да не остане депутатче бихайнд науката", МОН прехвърля на депутатите отговорността за матурите. Отговорността беше поета от Ректорът на Плевенския медицински университет проф. д-р Григор Горчев, който откри новата академична го ...вдигни инциатива с кратко слово и дълъг банкет. На здраве!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД