:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 221
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Франц Бекенбауер

разкритикува вратаря на националния отбор на Германия Мануел Нойер заради честите му излизания извън наказателното поле с цел да играе като последен защитник. "Да, Нойер ни спаси в няколко ситуации с излизанията си напред, но той рискува твърде много. На два пъти извади късмет в мача срещу Алжир и първи стигаше до топката, иначе можеше да бъде изгонен. Бих предпочел да си седи на вратата в 1/4-финала срещу Франция", заяви Бекенбауер. В същото време селекционерът на Бундестима Йоахим Льов заяви, че няма да се повлияе от критиките и ще продължи да използва капитана Филим Лаам като вътрешен халф вместо като ляв бек.



Селекционерът

на националния отбор на Алжир Вахид Халилходжич очаквано напусна след отпадането от Мондиал 2014. 61-годишният босненец ще стане треньор на турския "Трабзонспор". Алжирският тим пък вече ще бъде воден от французина Кристиан Гуркюф, досегашен наставник на "Лориен". Междувременно авторът на гола при загубата с 1:2 от Германия - Абделмумен Джабу, получи като награда джип "Порше Кайен" от алжирски бизнесмен, който бе обещал по една кола на всеки, който вкара гол на Бундестима.



Асистентът

на Фабио Капело в руския национален отбор - Кристиан Панучи, напусна поста си и ще бъде заменен от Игор Симутенков. Депутатът от руската Държавна дума Олег Пахолков обаче призова и Капело да си тръгне доброволно, като върне половината от получената заплата. Италианецът получава 8 млн. евро годишно от руската футболна федерация.

641
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД