:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бразилците се притесняват от играта на Хамес Родригес

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Хамес Родригес
Отличната форма, в която се намира Хамес Родригес, смущава бразилските футболисти преди 1/4-финала срещу Колумбия в петък.

"Той е суперзвездата на Колумбия. Трябва да го държим под око и да внимаваме с него, както ще направят колумбийците с Неймар. Неговата класа не подлежи на съмнение", коментира халфът Рамиреш.

Резервният вратар на "селесао" Виктор също предупреди: "Не трябва да даваме никакво пространство на Хамес. Трябва да го пазим и да не му оставяме възможност за изява. Не може да му оставим дори един свободен милиметър. Топката не трябва да достига до него."

Селекционерът на бразилския отбор Луиш Фелипе Сколари обаче има повод за спокойствие, тъй като лекарят на "селесао" Хосе Луис Рунко даде разрешение на Неймар да играе в утрешния двубой. Нападателят игра с мускулна травма и болки в дясното коляно в 1/4-финала срещу Чили. В понеделник той имаше проблем дори да се качи и слезе от автобуса преди тренировка. Но Сколари сега увери, че Неймар вече се подготвя пълноценно. Готов за мача ще бъде и защитникът Давид Луис, който имаше контузия в гърба. На линия ще е също и халфът Оскар.

Положителните новини около състоянието на футболистите оставя само един основен проблем пред Сколари - кой да замени наказания Луис Густаво. Фаворит за доверието на треньора е халфът на "Челси" Вилиан.

1466
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД