:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 334
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Волейболният селекционер мечтае за медал от Мондиал '14

СНИМКА: SPORTAL.BG
Селекционерът Пламен Константинов (вдясно) и мениджърът Владимир Николов се включват активно в тренировките на националния тим в Правец.
"За мен би било сбъдната мечта да спечеля един медал от световното първенство вече като треньор, защото като състезател съм го печелил", заяви новият селекционер на националния отбор по волейбол Пламен Константинов. От три дни бившият капитан на А отбора, който изведе "лъвовете" до бронзовите отличия на Мондиал '06 в Япония, води като треньор подготовката на националите за шампионата на планетата в Полша '14 (30 август - 21 септември).

Настоящият лидер на отбора Цветан Соколов също увери, че играчите са мотивирани да заличат спомените от слабото представяне в Световната лига с добро класиране на световното първенство в края на лятото. "И в залата, и извън нея ние сме приятели и има колектив. Знаем за какво сме се събрали - искаме победи! Има много голям ентусиазъм и това е положително", подчерта диагоналът, който от следващия сезон ще играе в шампиона на Турция "Халкбанк" (Анкара).

По-сдържан след вчерашното занимание в Правец бе ветеранът Андрей Жеков. 34-годишният разпределител отново е в състава, след като временно се бе оттеглил от националния отбор. "Причината да се върна е едно вътрешно желание - обясни бившият капитан. - Надявам се с моя опит да мога да помогна. Но всеки трябва да поеме отговорност и да я носи. На световното първенство в Полша може да стигнем далеч, но може и да не стигнем. Не трябва да тръгваме с голяма кошница."
788
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД